Liikennepoliisin numerot syöksyvät, kun Dash-CAM-poliisitoiminta

viranomaiset hyödyntävät asteittain Internetissä julkaisemia Dash-CAM-materiaaleja verkkosivustoliikenteen rikoksentekijöiden jälkeen, koska erikoistuneiden verkkoliikennepartioiden määrä laskee.
Auton viranomaisten viranomaisten tietojen paljastaminen osoittavat, että Yhdistyneen kuningaskunnan teitä partioivien verkkoliikennevirkamiesten lukumäärä on laskenut 16 prosenttia, koska 2015 noudattaa pidemmän aikavälin trendiä.

Vanhempien kuljettajien turvallisuuden pitämiseksi tarvittavat toimenpiteet, valtion asiantuntijat

Samaan aikaan 38 Yhdistyneen kuningaskunnan 45 viranomaisesta joukosta on omaksunut National Dash Cam -turvaportaalin. Dash-Cam Maker NextBase -sovelluksen kolme vuotta sitten esitellyn sivuston, jonka avulla kuljettajat voivat lähettää materiaalia viranomaisten tarkistamiseen väitetyistä verkkoliikenteen rikoksista. Paljon yli 50 000 leikettä on ladattu, samoin kuin NextBase -valtiot, jotka ovat johtaneet viranomaisten toimiin, kirjeiden varoittamisesta syytteisiin.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

PC Lee Barton West Mercian viranomaisten tiepoliittinen osasto totesi, että 98 prosenttia hänen joukkojensa tarjoamista latauksista johtaa viranomaisten toimintaan, mutta vain kaksi prosenttia on tarkoitettu suuriin rikoksiin, kuten haitalliseen ajamiseen.
Hän lisäsi: ”Raportoidun verkkoliikenteen rikkomuksen käsittely on kulunut tuntien viranomaisten työskentely minuuttiin. Ihmiset raportoivat nyt tiellä tapahtuneista asioista, kun he eivät aikaisemmin olisi vaivautuneet. ”
Bartonin mukaan partioauton yhteisessä 10 tunnin vuorossa kaksi upseeria voi vetää yli viidelle autolle muun muassa, kun taas yksi poliisi voi noudattaa paljon enemmän tilanteita täsmälleen samaan aikaan läpi verkkosivusto.
Päätarkastaja Rob Dickinson, joka valvoo Cheshiren poliisin teitä ja rikosyksikköä, toteaa verkkopoliisin antaa hänelle mahdollisuuden käyttää verkkoliikenteen virkamiehiä moniin tehtäviin. “Tämän mallin avulla voimme kohdistaa järjestäytyneeseen rikollisuuteen, jossa käytetään nykyistä älykkyyttä, samoin kuin upseereille, joiden tehtävänä on operaatiotila, jonka tavoitteena on tehdä Cheshirestä todella vihamielinen ilmapiiri rikollisille”, hän sanoi.
Muutosta painopistettä ei ole tervetullut kaikilla puolilla. ”Videokamera voi tallentaa tapahtumia, mutta se ei voi estää niitä tapahtumasta. Haluamme nähdä joitain verkkoliikenteen virkamiehiä 20 000 ylimääräisissä viranomaisissa, jotka hallitus paljasti viime vuonna ”, AA: n tiedottaja sanoi.
Kampanjaryhmän valtavan sisarikellojen johtaja Silkie Carlo lisäsi: ”ANPR -verkosto selvittää jo viattomia kuljettajia ja kuvaa 40 miljoonaa kuvaa päivässä. Viimeinen asia, jota vaadimme motivoida, on vakoilla toisiaan. ”

Katso parhaimmat viivakamerat, jotka voit ostaa nyt …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *