Uncategorized

Viimeinen Pagani Zonda Supercar kiusasi

Erityinen Pagani Zonda 760 Roadster on kiusannut Instagramissa, samoin kuin lopullisena tehtaan rakennetun Zondan lopullisena. Vaikka superautojen tuotantojuoksu päättyi virallisesti vuonna 2019-kun se korvattiin Pagani Huayralla-siitä lähtien on tuotettu vähän erityisiä rajoitetun erän autoja ja kuorma-autoja.
Mainos – viesti jatkuu alla

Se on lopulliset autot ja kuorma-autot, jotka on kehitetty osana Paganin 760-sarjaa, jotka ovat kaikki räätälöityjä autoja ja kuorma-autoja, jotka on tuotettu sen suosituille asiakkaille sekä perustuvat olemassa olevaan Zonda-alustaan. Ne toimivat täsmälleen saman legendaarisen 705 hevosvoiman (760PS, tältä syystä nimen), joka on viritetty.

Vain radan pagani huayra r vapautettu

Drop-Top on valmistettu yhteistyössä LMM Designin kanssa, joka käsitteli auton ostajaa löytääkseen erityistyylinsä ja määritelmänsä. Teaser-laukaukset osoittavat, että autoissa ja kuorma-autoissa on kuuluisa Pagani Zonda R -tyylinen hiilikuituilman saanti, joka ulottuu auton rullalukoiden yli ja on tuotettava mielenkiintoinen ääniraita ohjaamon sisällä.
Myös iso taka siipi on asennettu, ja viittaa siihen, että avoimesta mallista huolimatta suorituskykyyn on vähän. LMM Designin Instagram-syöte sisältää myös kuvia, jotka dokumentoivat 760 Roadsterin, joka on rakennettu käsin Paganin laitoksessa lähellä Modenaa, Italiaa, ja näyttää auton tavaramerkin nelikulmaisen poistoasettelun kaksinkertaisen toiveen jousituksen kilpa-auto-tyylisten komponenttien lisäksi.
Lontoossa toimiva LMM-tyyli käyttää palveluita, mukaan lukien 3D-renderointi, mallinnus sekä logotyyli asiakkaille. Sen perusti Harry Poore, joka leikkasi hampaansa luomalla autoja ja kuorma -autoja kilpapeleihin.
Muita Zonda 760 -omistajia ovat seitsemänkertainen Formula 1 -mestari Lewis Hamilton Zonda 760LH: nsa kanssa, kun taas uskotaan, että tämä uusi LMM-tyylin kanssa perustettu malli vie räätälöityjen 760-sarjan mallin kokonaismäärän 22: een.
Tutustu täällä parhaimmista suorituskykyistä autoista ja kuorma -autoista …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *