Uncategorized

Mazda sähköistämään koko alueen vuoteen 2035 mennessä

Mazda on laatinut tulevaisuudensuunnitelmansa sähköistettyjä ja itsenäisiä autoja Frankfurtin globaalilla teknologiafoorumilla ilmoittaen, että vuodesta 2035 jokainen uusi myyty Mazda sähköistetään jollain tavalla.
Mazda-alueella on lievä hybridi, plug-in-hybridi ja täysin sähköiset mallit, vaikka yrityksellä ei ole aikomusta kehittää polttokennon ajoneuvoja.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Vuodesta 2019 Mazda tarjoaa leutoja hybridi-versioita ydinajoneuvoista, kun taas yrityksen ensimmäinen kokonaisvaltainen akku EV käynnistyy myös kahden vuoden kuluttua, ja siinä on pyörivä etäisyysvaihtoehto. All-sähköisen Mazdan paljastuksen on tarkoitus tapahtua ensi vuonna.
Plug-in-hybridi-autot tulevat Mazda-kokoonpanoon vuodesta 2021 lähtien. Keskustelu päätöksestä tehdä täysi akku EV ennen Plug-In-hybridiä, Mazdan toimitusjohtaja Powertrain Development -yritykselle Ichiro Hirose selitti, että olennaisilla markkinoilla politiikka merkitsee, että Mazdalle täydellinen EV on ensin paljon järkevämpää.
• Uusi Mazda -sähköauto erääntyy vuonna 2019
Hirose-san lisäsi, että Mazdan on “ajateltava tapaa esitellä EV-ajoneuvoja” tavalla, joka houkuttelee ostajia muista tuotemerkeistä, jotka ovat ilmoittaneet suurista sähköistämisjärjestelmistä. Kiertoalueen laajennus olisi yksi sellainen tapa, joka pariutuu yrityksen tunnettuun moottoritekniikkaan aivan uuteen tulevaisuuden sovellukseen.
Vuonna 2019 Mazda esittelee myös Skyactiv-X-bannerin alla puristussytytysbensiinimoottorit, jotka yritys väittää tuottavan jopa 30 prosenttia paljon enemmän vääntömomenttia polttoainetalouden noustessa noin 20 prosenttia. Diesel ei kuitenkaan ole kuollut-uuden sukupolven SkyActiv-D-moottori on putkilinja ja se julkaistaan ​​vuonna 2020.
Autonomista tekniikkaa kehitetään myös Mazda-pääkonttorissa-yritys sanoo, että se alkaa testata itse ajavaa tekniikkaa vuonna 2020, tavoitteena tehdä itsenäiset järjestelmät saataville jokaisessa autossa, jota se myy vuoteen 2025 mennessä.
Luuletko, että Mazda saavuttaa sähköisen tavoitteensa vuoteen 2035 mennessä? Kerro meille alla …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *