Uncategorized

“Haluaisin vähemmän sähköautoja ja kuorma-autojen hypejä sekä vähemmän vaurioituneita lupauksia”

On 10 vuotta, melkein päivään, kun otetaan huomioon, että ajoin ensimmäistä kertaa Nissan-lehden-aivan ensimmäiset valtavirran puhdas sähköautot ja kuorma -autossa Britanniassa. Erinomainen, että 500 000 on kehitetty siitä lähtien. Sääli, että sen valmistaja on melkein ehdottomasti tehnyt tappion jokaisesta heistä.
Ongelmana on, että 100 prosentin sähköautot ja kuorma-autot, joissa on rangaistus kalliita akkuja, on kallista sekä vaikea tarjota suurina määrinä, mikä puolestaan ​​osoittaa, että ne on kehitetty pieninä määrinä. Tällaisista autoista puuttuu tarvittavat mittakaavat halvemmalla, kasaan-korkealla, myydä-halvemmalla bensiinillä tai diesel-kollegoilla.

Parhaat sähköautot ja kuorma -autot saadaksesi 2022

Tämä ei ole vain Nissan -ongelma, se on merkittävä päänsärky maailmanlaajuiselle moottoriteollisuudelle. Keen, laiha, osoittavat, että Elon Musk on saattanut tarttua 100 prosenttien sähkökäyttöön myytävään taiteeseen voitolla, mutta Tesla on kuitenkin poikkeus yleisestä säännöstä, koska melko paljon kaikki muut yritykset menettää rahaa puhtaan-EV-myynnissä.
Mainos – viesti jatkuu alla

Joten ennen kuin morisimme kiistatta korkeista kustannustarroista, jotka on lyöty näihin autoihin, meidän on ehkä saatava jonkin verran mukavuutta totuudesta, että pystymme saamaan paljon niistä vähemmän kuin kustannuksilla.
Mutta TV -blokin mukaan EV Crusader Robert Llewellynin mukaan “kahden vuoden kuluessa ne kuluttavat täsmälleen saman tai halvemman, samoin kuin tekijät, jotka eivät tee sitä, loppuu liiketoiminnasta.” Se osoittaa, että 24 kuukauden aikana-esimerkiksi-Volkswagen E-Up! (Tällä hetkellä 23 000 puntaa) on täsmälleen sama kuin bensiini! (alkaen tänään 13 000 puntaa). Lisäksi kuin se ei ole, VW ei selviä. Todella? Oletko varma, Bob?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *