Uncategorized

Uusi 2021 Mini John Cooper Works FaceLift paljastettu

Kuuma tarkistetun mini -luukun kantapäällä tulee seuraava: Facelifted Mini John Cooper Works.
Viimeisimmän luukun etäisyyssuorituskykyversio vastaanottaa muutaman tyyliä ja muutamia lisävarusteita. Kuten vanha auto, se on saatavana joko vaihtovelkakirjalainana tai viistoperä, vaikka hintoja ei ole vielä vahvistettu.

Uusi Mini JCW Electric Hot Hatch, joka on erääntynyt vuonna 2021

Mini John Cooper Works saa uuden etuosan esiliinan, jolla on suurempi jäähdyttimen säleikkö ja laajemmat saannit; Plus paljon aggressiivisempi takamerkki, jossa on kaksoiskärjessä oleva keskitetyn pakokaasu ja tuoreet sivuhameet. Vaihdettavissa olevat ostajat voivat myös saada aikaan uuden ja yksinoikeuden zesty keltaisen maalin viimeistelyn.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Mini JCW: n tarkistukset ovat kuitenkin enemmän kuin vain kosmeettisia. Tuotemerkin insinöörit ovat myös palauttaneet auton valinnaiset mukautuvat vaimentimet, mikä mahdollistaa 10 prosentin jäykemmän asetuksen kuin ennen, mikä yrityksen mukaan on parantanut viistoperän kääntymiskykyä.
Sisällä uusi JCW saa uudelleen suunniteltu 8,8 tuuman viihdejärjestelmän, jolla on valikoima uusia sovelluksia navigointiin, ääniohjelmointiin ja ajoneuvojen toimintoihin. Järjestelmässä on myös kaksi uutta värimaailmaa, nimeltään Lounge ja Sport. Entinen valaisee näytön widgetit sinisellä, kun taas jälkimmäinen käyttää punaisen ja antrasiitin yhdistelmää.
15

Kuuma viistoperä saa myös uuden parin urheiluistuimia, joissa on integroituja niskatuet, uusi monitoiminen urheiluohjauspyörä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu polkimet, antrasiittipäällikkö ja omistautunut vaihde.
Ostajat voivat nyt valita muutaman lisävarusteen, kuten lämmitetty ohjauspyörä, kaistan poistumisvaroitus ja pysäytys- ja meno -toiminto auton aktiivisen vakionopeussäädin.
Mini tarjoaa myös valinnaisen John Cooper Works -paketin, joka lisää laajan valikoiman lisäominaisuuksia, kuten pianon mustan verhoilun, hiilimustan nahkaverhoilun ja parannettua maalia. Paketissa on myös mukautuvia vaimentimia ja 18 tuuman kevytmetallivanteita.
15

Sekä kasvojenkorotetut mini JCW: n kovat ja vaihtovelkakirjat on varustettu samalla turboahdetulla 2,0 litran nelisylinterisella bensiinimoottorilla kuin vanhat mallit. Sen lähtö on sama 228 hevosvoiman ja 320 nm vääntömomentin, joka lähetetään etupyörille kuuden nopeuden manuaalisen vaihdelaatikon kautta kuin vakiona. Kahdeksan nopeuden automaatti on kuitenkin saatavana valinnaisena ylimääräisenä.

Suorituskykyluvut eivät ole muuttuneet vanhan auton yli. Hardtop nousee välillä 0–62 mph 6,3 sekunnissa manuaalisella vaihdelaatikolla, kun taas vaihtovelkakirjalaji kestää 6,6 sekuntia saman sprintin suorittamiseksi lisätyn painon vuoksi. Automaattinen vaihdelaatikko leikkaa nämä ajat takaisin 6,1 sekuntiin ja 6,5 ​​sekuntiin.
Lue nyt kaikki viimeisimmät uutiset Mini -luukun tulevasta korvauksesta…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *