Pyydä toimintakehitys Ison -Britannian liikennemerkkien epidemian

Ison -Britannian kaduilla on tällä hetkellä täynnä 4,5 miljoonaa liikennemerkkiä – luku, joka on paljon enemmän kuin kaksinkertaistunut viimeisen 20 vuoden aikana.
Esimerkiksi nopeusrajoitusmerkkien lukumäärä on noussut 224 885: stä vuonna 1993 viime vuonna 441 400: een. Speed ​​Bump -merkit nousivat 4 675: stä mahtavaan 98 351. Muita huomionarvoisia lukuja olivat Clearway tai ei pysäyttämistä, merkkejä, jotka olivat nousseet 3 444: stä 113 530: een ja prioriteettirajoitukset, joihin sisältyy antavia merkkejä, nousevat 1 572: sta 23 135: een.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Lukuja paljasti kuljetusministeriö (DFT) sen jälkeen kun se käynnisti paikallisneuvostojen avustamisen kadun sotkujen hävittämisestä ja tarpeettomista liikennemerkeistä.
Neuvostojen käskettiin kirvistä 9000 tarpeetonta merkkiä
Tammikuussa 2013 liikenneministeri Patrick McLoughlin kehotti paikallisia neuvostoja poistamaan noin 9000 tarpeetonta liikennemerkkiä, jotka pilasivat Ison -Britannian maaseutua.
Ja viime syyskuussa tiet -ministeri Norman Baker ilmoitti, että muut kuin nopeusrajoituksen merkit, vain yksi merkki olisi asetettava rajoituksen alkaessa.
DFT antoi myös apua vanhojen, hämmentävien ja ruma merkkien poistamiseen mahdollisimman kustannustehokkaasti. AA varoitti kuitenkin, että Ison -Britannian kadujen poistaminen ei ole suoraviivainen työ, ja että yksinkertaisesti merkkien poistaminen ei ole vastaus.
• Italian pahin maa ajaa brittiläisiä autoilijoita
Tiedottaja kertoi meille: ”Flipside on, että jotkut kuljettajat sanoisivat, että alueilla ei ollut tarpeeksi merkkejä, joilla neuvostot harattavat sakkoja. Ei ole tarpeeksi merkkejä varoittaa ihmisiä esimerkiksi laatikkojen risteyksistä.
“Meidän on oltava erittäin varovaisia, koska voisit vaikeuttaa kuljettajien tietämään, että he voivat lyödä sakkoa tai latausta.”
• Vahva keskeneräisissä tienrakennuksissa Ison -Britannian teillä

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *