Uncategorized

Vaihtoehtoinen Nissan Leaf Open Air -sovellus

Nissan on viettänyt 100 000 Leafin myyntiä Japanissa tuottamalla kertaluonteisen vaihtokelpoisen version, nimeltään Leaf Open Car. Se paljastettiin 100 ihmisen foorumin edessä Tokiossa, mutta vaihtovelkakirjalainaa ei ole tarkoitus laittaa tuotantoon.
Lehti esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2010 ja on nyt toisessa sukupolvessa; Yli 300 000 esimerkkiä on tarjottu ympäri maailmaa ottaen huomioon, että tuotanto alkoi. Lehti on tärkeä osa Nissanin sähköisen tulevaisuuden suunnitelmaa, jonka tavoitteena on myydä miljoona EV: tä vuosittain vuoteen 2022 mennessä. Nissanin huippuluokan alaryhmä Infiniti alkaa myös lisätä sähköautoja linjaan vuonna 2021.
Mainos – viesti jatkuu alla

Nissan on taannut kahdeksan uutta sähköistä mallia seuraavan viiden vuoden aikana, ja neljä vain Kiinan markkinoille. Yksi näistä on uusi crossover -maastoauto, joka on kehitetty täsmälleen samalla sähköalustalla kuin Leaf. IMX -idea vaikuttaa sen tyyliin, vaikka se kastuu jonkin verran siihen aikaan, kun se saavuttaa tuotanton vuonna 2020.
Uudessa crossover-maastoautossa hyödynnetään lehden litium-ioni-akkua, mutta se suunnitellaan uudelleen, jotta saadaan aikaan useita jopa 370 mailia. Se voi käyttää kahta sähkömoottoria, yksi jokaisella akselilla, tarjotakseen neliveto.
Saako vaihtovelkakirjalainan Nissan Leaf, jos se koskaan myydään?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *