Uncategorized

Genesis Essentia Electric Coupe -konsepti, joka paljastettiin New Yorkissa

Hyundai Luxury Arm Genesis on paljastanut uuden konseptiauton New Yorkin autonäyttelyssä. Essentia-niminen se on täysin sähköinen, korkean suorituskyvyn Grand Tourer, jonka mukaan Genesis sanoo, että se käyttää brändin tulevaisuutta suorituskyvyn ja teknologian kannalta. Se on ensimmäinen akun sähköauto, joka paljastetaan myös Genesis -nimikilven alla.
Mainos – viesti jatkuu alla

• New Yorkin autonäyttely 2018: Kaikki nykyiset uutiset
Kevyt hiilikuituja monokoque tukee Essentia, ja vaikka voimansiirron erityispiirteitä ei ole paljastettu, ihon alla löytyy ‘monimoottorista’ sähkövoiman voimansiirtoa. Itse akku on sijoitettu matalalle monokokin keskustassa matkustajien alla. Voimahahmoja ei ole annettu, mutta Genesis sanoo, että 0–60 mph on arvioitu 3,0 sekunnissa.
Entisen Audi-, Bentley- ja Lamborghini -suunnittelupäällikön Luc Donckerwolken hallinnoiman suunnittelun avulla koko vartalo on valmistettu hiilikuidusta ja se on muotoiltu tavanomaiseksi GT -muodon näkökulmaksi pitkällä konepellillä ja pyyhkäisemällä takahyttiä. Brändin nykyisistä kahdesta mallista, G90 ja G80, on siirretty hyvin vähän, ja siinä on aivan uusi säleikön muoto ja ajovalojen allekirjoitus. Genesis sanoo, että se on sen sijaan brändin nykyisten suunnitteluarvojen kehitys, ja viime vuoden New York Show -tapahtumassa paljastettiin jonkin verran vähäistä inspiraatiota GV80 -maastoautokonseptista.
10

Mökki on normaali konseptiautohinta, jossa on joitain retro-futuristisia parannuksia. Ovet avautuvat ylöspäin, perhonen tyyli, kun taas sisäpuolella on neljä paikkaa. Itse istuimet ovat verhoiltu konjakin nahkassa Chevron -tikkaamalla, kun taas siniseen nahkaan kääritty ohut keskikonsoli erottaa autoilijan ja etumatkustajan. Autoilijan edessä on kahdeksan tuuman laajakuva.
Tech Wises, Essentia sisältää sekä ajoneuvojen ja infrastruktuurin että ajoneuvojen välisen viestinnän. Tämän kautta se pystyy päivittämään autoilijan ajan tasalla olevilla tien olosuhteilla, jotta vältetään hillojen ja kiireiset reitit. Se käyttää Maker -oppimista suositellakseen reittejä sen perusteella, kuka on myös pyörän takana.
Vaikka Genesiksen ei ole vielä annettava vakavaa tuotantotarkoituksen muistiinpanoa, pään suunnittelija Donckerwolke sanoi: “Gran Turismo -tyypologia korostaa kunnianhimoa ylellisenä autobrändinä tuntejille ja se on paras perusta DNA: n tulevaisuudessa.”

Lue paljon enemmän uusista autoista vuoden 2018 New Yorkin autonäyttelyssä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *