Mercedes E-luokan 2014 päivitykset paljastivat

, jotka noudattavat vuoden 2013 suurta kasvojenkorotusta, Mercedes on, kun taas E-luokan parantaminen, tosin vähemmän radikaalissa mittakaavassa tällä kertaa. Syyskuusta lähtien myynnissä on nyt parannettu yleistä asetusta koko alueella, ja kaikki variaatiot hyötyvät myös paljon enemmän tehosta, pienemmistä päästöistä sekä saksalaisen tuotemerkin uudesta 9G-tronic-vaihdelaatikoista.
Mainos – viesti jatkuu alla

Kehitetty talossa yhdeksän nopeuden automaattivaihteisto yhdistetään yhteisenä E350 Bluetec -moottorille salonki-, kiinteistö-, kupee- ja cabrioletissa. Se näkee hiilidioksidipäästöjen vähentyneen jopa 17 g/km, kun kupeus johtaa tietä, vapauttaen vain 136 g/km. Taloudellisen ilmaston parannus on myös tapahtunut, mikä johtaa jopa 5,4mpg paljon enemmän kyseisestä suunnittelusta riippuen, jotka kaikki on suoritettu yhdessä lisää 6 hevosvoiman lisäämisen kanssa, ottaen kokonaistuotannon jopa 254 hevosvoimaa.
Se on samanlainen tarina lähtötason E220 Bluetec Autolle, vaikka se pitää nykyisen 7G-tronic ‘-laatikon: Power on noussut 7 hevosvoiman 175 hevosvoiman, hiilidioksidipäästö on vähentynyt jopa 16 g/km ja taloudellinen ilmasto, joka saavuttaa ilmoitettu 64,2mpg. Cabriolet rikkoo kuitenkin penniäkään kuvion, samoin kuin nyt ylimääräisen 3G/km ja käsittelee 1,2mpg vähemmän, lyömällä nyt 129 g/km ja 57,7mpg
Mercedes on siirtänyt lisäksi lajikkeen Cabriolet-lajikkeeseen sekä Coupe’s Lippulje E400 AMG Sport Spec -sovellukseen, ja se on ottanut mahdollisuuden nimetä tämä TRIM AMG-linja, samalla kun se lisää V6-moottorin kykyä 3,0 litran 3,5 litraan. Täällä päästöt vähenevät tyypillisellä 16 g/km CO2: lla varmistaakseen, että Cabriolet vapauttaa nyt 168 g/km ja kupee 161 g/km, molemmat hallinnoivat noin 40mpg.
• Hienoimmat käytetyt toimeenpano -autot
Jokainen uusi E-luokka saa myös törmäyksen ehkäisemisen auttamaan myös vakiona, joka on luotu estämään ja minimoimaan törmäysten vaikutukset. Tähän sisältyy autonominen jarrutustekniikka, joka toimii jopa 62 mph: n on oltava moottoriajoneuvojen lopettaminen reagoidakseen, samoin kuin voi reagoida myös paikallaan oleviin autoihin jopa 30 mph, tai muuten lopettaa takaosan epäonnistumiset jopa 24 km / h.
Valinnaiset lisäominaisuudet sisältävät premium- ja premium -plus -pakkaukset, jotka Mercedes ilmoittaa säästää asiakkaita 27 prosenttia kunkin tuotteen ostamisen verrattuna erikseen. Sedanille 2 695 puntaa premium -nippu lisää panoraamakattoluukun, halkaistu taitettavat takaistuimet, kääntävät nokan ja muistipaketin. Premium Plus maksaa lisäksi 1200 puntaa, samoin kuin heittävät Keyless Go: n, mukavuuspaketin ja paljon edistyneemmän melujärjestelmän.

Nämä molemmat ovat saatavana jonkin verran vähemmän, kun ne on asennettu omaisuuteen, ja ne maksavat 2 395 puntaa ja vastaavasti 3 495 puntaa, koska halkaistut taittavat istuimet ja virrankäyttöiset bootlidit ovat jo vakiona.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *