Henkilökohtaisten ajoneuvopuistojen

uuden viehätyspalvelun sakkojen kanssa lyötyjä autoilijoita, kun taas henkilökohtaisten ajoneuvojen puistoihin pysäköityjä voi pian viehättää itsenäiselle tuomioistuimelle.
Britannian parkkipaikayhdistyksen (BPA) käyttöön ottama henkilökohtaisen maan vetoomusjärjestelmän pysäköintipaikka päätyi aktiivisuuteen 1. lokakuuta 2012, samoin kuin tarjoavat muutoksenhakupalvelun, joka on samanlainen kuin autoilijoiden sakot, joille on annettu sakkoja Alueelliset neuvostot. Se vastaa vuoden 2012 vapauksien turvallisuuslain kanssa, joka kieltää puristuksen sekä henkilökohtaiseen maalle pysäköityjen autojen poistamisen.
Mainos – viesti jatkuu alla

Tällä hetkellä ne toimittivat lippuja, kun ne oli pysäköity henkilökohtaisiin ajoneuvopuistoihin – esim. Lentokentillä, rautatieasemilla, ostokeskuksissa, sairaaloissa tai monikerroksisissa ajoneuvopuistoissa-pystyy viehättämään vain täytäntöönpanoyritykselle. Jos se epäonnistuu, heidät pakotetaan joko maksamaan sakko tai menemään yrityksen jälkeen tuomioistuinten kanssa.
Uusi suunnitelma antaa heille mahdollisuuden esitellä tilanteensa riippumattomalle tuomarille, jonka päätös sitoutuu laillisesti täytäntöönpanoyritykseen.
Vain yrityksiin, jotka ovat BPA: n hyväksymän operaattorisuunnitelman jäseniä, sovelletaan uuden tuomioistuimen palvelun, mutta AA on varovaisesti optimistinen järjestelmän suhteen.
AA: n julkisten asioiden päällikkö Paul Watters sanoi: “Tätä olemme vaatineet jo vuosia. Samoin kuin autoilijoiden tarvitsemat, mutta vaadimme sen tekevän oikein.
“Näemme noin kaksi miljoonaa lippua henkilökohtaisista autopysäköintiyrityksistä vuodessa – samoin kuin autoilijat tuntevat usein olevansa huijattu. Vaaditaan riippumattomia vetoomuksia, jotka ovat sekä oikeudenmukaisia ​​että avoimia, ja se voi ryhtyä toimiin vastaan Operaattorit, jotka ottavat vapauksia autoilijoiden kanssa.
“Vaadimme vain varmistaaksemme, että sen tehtävä on riittävä, että siinä on todella hampaita.”
Wattersin mukaan tyypillisin syy henkilökohtaisten pysäköintialueiden sakkojen valitusten vuoksi on riittämättömät opasteet. Toisin kuin neuvoston ajoneuvopuistot, ei ole määräyksiä, jotka koskevat tarkalleen, kuinka paljon sekä tarkalleen kuinka poistetaan opasteet henkilökohtaisissa ajoneuvopuistoissa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *