Stellantis-kumppanit Amazonin kanssa seuraavan sukupolven auto-autojen innovaatioiden

STELLANTIS-ryhmässä, jolla on 18 ajoneuvomerkkiä, Vauxhallista Alfa Romeoon, on paljastanut kumppanuuden Tech-Giantin Amazonin nopeuttamiseksi sen digitaalisen auton kiihdyttämiseksi autossa Tech, hyödyntää yrityksen pilvipohjaista ohjelmistoa, media suoratoistopalveluita ja ääniassistenttijärjestelmiä.
Amazon-innovaatio on tulevien Stellattis-mallien ytimessä, joka tuo lisättyä ohjelmistosovellusominaisuuksia sekä parannuksia kunkin ajoneuvon elinkaaren ajan ilma-päivityksillä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Muutto on osa Stellatin uutta teknistä strategiaa, koska tuotemerkin tavoitteena on pioneerin digitaalikeskeinen moottori, jossa ohjelmistosovellus on keskeinen osa henkilökohtaista kokemusta. STELLANTIS COUNTOR CARLOS Tavaresin mukaan Amazonin kokemus pilvipohjaisilla palveluilla sekä koneiden löytämisellä on kumppanuuden keskeinen etu:
“Hyödyntämällä keinotekoista älykkyyttä ja pilviratkaisuja, muutamme ajoneuvomme henkilökohtaisiksi oleskelualueiksi ja parantamme yleistä asiakaskokemusta, mikä tekee ajoneuvoistamme halutuimmat, kiehtovimmat sijainnit, vaikka ei ajoi.”

Stellatis suunnittelee suuria tuloja uusilla ohjelmistovetoisilla autoilla

Uuden tarjouksen keskeisenä on Stellatisin tuleva SmartCockPit, joka toimii yrityksen malleissa vuodelta 2024. SmartCockPit toimii Amazon-palveluissa, kuten lopettavan television suoratoiston, Alexa Voice Assistantin sekä “AI-parannettu” navigointi, ajoneuvojen ylläpito ja takaisinmaksu toiminnot. Myös App Stores -sovellusta, jonka avulla yksilöt voivat ladata uusia palveluita muilta kehittäjiltä, ​​sekä ohjelmistosovellus voidaan räätälöidä jokaiselle Stanttis -sateenvarjon alla olevalle ajoneuvolle.
Amazonin AI-tietotaito havaitsee myös yksittäiset mallit ja kiinnostuksen kohteet myös henkilökohtaisten palvelujen, kuten polun suunnittelijoiden, musiikkiehdotusten ja ravintolaehdotusten, mahdollistaa. Yrityksen viisaat talon gadgetit integroivat samoin SmartCockPit: n kanssa, jolloin omistajat voivat asettaa auto-ilmasto-asetukset ennen Alexaa hyödyntämistä tai seuloa talonsa ajoneuvonsa sisäpuolelta liikkeellä.
Stellatis hyödyntää AWS: tä (Amazon Web Services) pilvipohjaiseen ajoneuvojen tietojen varastointiin, samoin kuin edistyneiden koneen löytämisen tulisi mahdollistaa esimerkiksi tarkempia ajoneuvojen huoltoennusteita.
Myös ”virtuaalinen tekniikan työpöytä” on teoksissa, joita käytetään ohjelmistosovellusten kehittämiseen, testaamiseen ja korkean suorituskyvyn simulaatioihin. Tämän pitäisi mahdollistaa luotettavampi ajoneuvoohjelmistosovellus, joka saavuttaa kuluttajat nopeammin.
Amazon hyödyntää jo lukemattomia Stellatis-teollisuusajoneuvoja lähetyspalveluihinsa, samoin kuin omaksuu nollapäästöratkaisun vuonna 2023 koko Yhdysvalloissa ajoissa.

Tarkistettu nyt Stellatisin sähköstrategiasta seuraavan vuosikymmenen ajan …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *