”Citroen Ami -tapahtuman kaltaisille autoille on tällä viikolla oikea aika”

tällä viikolla Citroenin uraauurtava ami (yllä) myytiin Ranskassa. Valitettavasti se ei tule Yhdistyneeseen kuningaskuntaan – vielä. Muistutaan vain, mikä AMI on: se on pieni kaksipaikkainen kaupunkien juoksu, joka on lyhyempi ja kapeampi kuin älykäs Fortwo, käyttää akkuvirtaa 44 mailin etäisyydelle ja antaa älypuhelimesi tehdä instrumentti-binnacle-työn. Lyhyesti sanottuna, se on erittäin fiksu – ja erittäin Citroen.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Sitten on kustannuksia. Se on myynyt hinnalla 6000 eurosta (5 252 puntaa) – tai se voidaan vuokrata 2 641 eurolla (2 311 puntaa) ja 19,99 euroa (17,50 puntaa) kuukaudessa!

“Aika on sopiva laajemmalle kustannustehokkaalle henkilökohtaiselle liikkuvuudelle”

Maailmassa, jossa julkinen kuljetus näyttää yhä enemmän houkuttelemattomalta ehdotukselta, kustannustehokas henkilökohtainen kuljetusratkaisu, kuten AMI, näyttää todella oikealta autolta oikeaan aikaan.
Päivänä, jolloin AMI virallisesti meni myyntiin, sain juuri jonkin aikaa uuden Citroen -pomo Vincent Cobéen kanssa. Vaikka hän ei voinut vahvistaa, että Ami tulee Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, hän lupasi, että hän “ei koskaan sanoisi koskaan”. Hän vahvisti myös, että – jopa niillä uskomattomilla hinnoilla – Citroen ansaitsee siitä rahaa.
”Ami yrittää tulla sanomaan:” Tiedätkö mitä? Voimme palata yksittäiseen yksityiseen liikkuvuuteen, joka on puhdas, mikä on kompakti ja mikä on erittäin edullinen ”, Cobée kertoi minulle. “Nyt lisäät nykyisen kriisin, joka ylläpitää korkeaa ahdistusta, etenkin terveyden ja sosiaalisen etäisyyden ympärillä, ja sitten AMI tulee entistä merkityksellisemmäksi.”
Cobée otti tammikuussa, ja hän aikoo kehittyä mukavuusalueelle, jonka Citroen on vedonnut itselleen, ja minusta on erityisen virkistävä. “Istuimen mukavuus, jousituksen mukavuus, melun välttäminen-kosketamme aluetta, joka ei ole kuljettajakeskeinen, jonka kanssa meillä on 50–60 vuotta valtakirjoja, ehkä enemmän”, hän sanoi.
Citroen on aina ollut yksi innovatiivisimmista tuotemerkeistä, ja sen näyttää jatkuvan. Toivotaan, että se löytää tavan tuoda fiksu pieni ami pian Yhdistyneeseen kuningaskuntaan.
Oletko samaa mieltä Steven kanssa? Haluatko nähdä, että Citroen Ami tulee Yhdistyneeseen kuningaskuntaan? Kerro meille ajatuksesi alla …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *