Nissan Pulsar Nismo tuo 275 hevosvoiman Hot Hatch -juhlaan

Nissan valmistautuu sekoittamaan sen Hot Hatch Big Kids -tapahtumaan esittelemällä Nismo-viritetyn version uudesta Pulsar-luukustaan. Ja meidän ei tarvitse odottaa kauan nähdäksemme – Nissan Pulsar Nismo -nimisen täyden tuotantoversio debytoi lokakuun Pariisin autonäyttelyssä, vaikka et voi saada yhtä 12 kuukauden ajan.
Mainos – viesti jatkuu alla

Yksinoikeukselliset kuvat osoittavat, kuinka merkityksettömän näköinen Pulsar-luukku muuttuu aggressiiviseksi suorituskykyautoksi tavaramerkkien punaisella ja valkoisella Nismo-makeoverilla, matalalla ajoittavana vartalo- ja isommilla pyörillä.
• Pariisin autonäyttely 2014 esikatselu
Nissan on asettanut nähtävyydet tiukasti VW Golf GTI: iin, Ford Focus St ja Vauxhall Astra VXR: iin uuden tulokkaan kanssa, puhumattakaan Leon Cupra- ja Renaultport Mégane 275 -palkinnasta. Ja nämä kaksi viimeistä autoa ja kuorma -autoa on etsittävä harteilleen. Tapa Pulsar Nismo-sukutaulun todistamiseksi tuotemerkki on ilmeisesti kohdistanut etuvetoisen tuotannon auton kiertorekisteriin Saksan Nürburgringissä.
Tätä pitää tällä hetkellä Rick-Out Mégane 275 Trophy-R (se on seitsemän minuuttia 54,36 sekuntia), ja sitä pidetään kunniamerkkinä Hot Hatch -luokassa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *