Uncategorized

Oxfordin kaupungin keskusta päätyi maailman ensimmäiseksi nollapäästövyöhykkeelle vuoteen 2020 mennessä

Oxford City on päättynyt olevan maailman ensimmäinen nolla vastuuvapausvyöhyke (ZEZ) kieltämällä bensiini sekä dieselien ajoneuvot keskustassa vuodesta 2020.
Oxfordin kaupunginvaltuuston ja Oxfordshiren alueen neuvoston yhteisessä ehdotuksessa suunnitelmana on kieltää perinteiset polttoaineautot tietyissä kaupungin keskustan osissa vuonna 2020. Askel kaikkien kaupungin kaikkia ei-EV: ien kieltämiseksi noudattaa vuonna 2035, Viisi vuotta ennen kuin hallitus aikoo kieltää uuden bensiinin ja diesel -autojen myynnin valtakunnallisesti.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Parhaat sähköajoneuvot myynnissä 2017
Kaupunginvaltuuston mukaan Oxfordin keskustassa on tällä hetkellä laittomia typpidioksiditasoja (NO2), joka on johtava sairauden syy, kuten syöpä ja sydänsairaus. Yli 40 000 kuolemaa vuodessa Yhdistyneessä kuningaskunnassa laukaisee ilmasaastuminen kuninkaallisen lääkäreiden korkeakoulun sekä lastenlääketieteen korkeakoulun ja Kid Healthin vuoden 2016 raportin mukaan.

Huolimatta siitä, että NO2 -tasot laskivat 36,9 prosenttia Oxfordin yli, kaupungin keskustan tietyt osat ovat edelleen erittäin saastuneita. Toteuttamalla Zezin kaksi vaihetta, George Street, Oxfordin paljon saastunutta katua, minimoi typpidioksiditasot 74 prosenttia vuonna 2035, mikä asettaa sen laillisen rajan alapuolelle.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *