Korkeista polttoainekustannuksista

, joiden polttoaineiden korkeat kustannukset ovat syyttyneet, aiheuttavat korkean polttoaineveron ja kasvavan raakaöljyn hintojen nousun viiden kuukauden tutkimuksen mukaan, jonka oikeudenmukainen kauppatoimisto (OFT).
Vahtikoiran raportissa Yhdistyneen kuningaskunnan polttoainetta, joka julkaistiin 30. tammikuuta, täsmennetään, että markkinat eivät ole toimintahäiriöisiä, ja kyseinen kilpailu on vankka. Se väittää myös, että supermarketien kasvava osuus polttoaineen vähittäismarkkinoista on auttanut kuluttajia pitämällä kustannukset alhaisina.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

RAC -säätiön johtaja Professori Stephen Glaister sanoi: “Tämä raportti tarjoaa vain rajoitetun mukavuuden Yhdistyneen kuningaskunnan 35 miljoonalle kuljettajalle, jotka jatkavat pumppujen ennätyskustannusten maksamista, mutta OFT määrittelee myös kuljettajien kurjuuden todellisen syyn – myös liittokansleri raakaöljyn hintojen hinnat. Noin 60 prosenttia pumpun kustannuksista vastaa polttoainevelvollisuudesta, sekä arvonlisäverosta, samoin kuin me nyt pyydämme vähittäiskauppiaita tarjoamaan jakautumisen kuitit, jotta voidaan osoittaa, kuinka . ”
Usein havaitsi, että Iso-Britanniassa on ennen veroja muutamia halvimmista polttoainekustannuksista Euroopassa. Kymmenen vuoden aikana vuosina 2003 vuoteen 2012 pumpun kustannukset nousivat kuitenkin 76 pennystä litralta (PPL) 136 ppl bensiinille ja 78 ppl: stä 142 ppl dieselille. Tämä laukaisi suurelta osin lähes 24 ppl: n verovelvollisuutta sekä 33 ppl raakaöljyn kustannuksella.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *