Uncategorized

DVLA -tietojen mukaan 54 000 oppijaa saa lisenssipisteitä ennen testin

lähes 54 000 oppijaa on jo kerännyt pisteitä väliaikaisista lisensseistä.
Confused.com -tutkimuksen hankkimat tilastot myös huomasivat, että paljon yli kolmasosa Yhdistyneen kuningaskunnan autoilijoista on kääntänyt pisteitä jossain vaiheessa, mutta viidesosa näistä sai ne ennen edes läpäistämään testinsä.
Mainos – viesti jatkuu alla

Väliaikaisten lisenssien 54 000 autoilijaa, jotka olivat jo saaneet pisteitä, olivat paljon syyllisiä ylinopeuteen (60 prosenttia). Punaisen valon hyppääminen (43 prosenttia) oli seuraava, paljon tyypillisiä rikoksia, joita kolmas oli kolmas, joka oli kiinni ajamassa ilman vakuutusta. Joka kuudesta 53 988 oppilasta oli syytetty huolimattomasti ajamisesta.
Jotkut oppijat olivat tietämättömiä, että he saattavat saada pisteitä
Huolimatta siitä, että paljon autoilijoita syytettiin ajo -rikoksista, jotka olivat vielä väliaikaisella lisenssillä, 29 prosenttia tutkituista ei ollut tietoisia siitä, että he saattavat jopa saada maksupisteitä ennen virallista ajokokeensa suorittamista.
Lisäksi 40 prosenttia autoilijoista oli unohtanut totuuden, että jos he saavuttaisivat kuusi tai paljon enemmän maksupisteitä kahden ensimmäisen vuoden aikana testin suorittamisessa, heidän lisenssinsä peruutetaan.
• Kysely: Onko yleinen ajamisen pahenemisesta vai paremmasta?
Myös monet autoilijat totesivat, että he eivät tunteneet olevansa positiivisia, kun he löysivät ajaa niin ja kolmanneksi totesi, että kuljettaja tai kouluttaja on pidettävä vastuussa rikoksista, joissa 12 prosentilla väitetään, että heidän on todella otettava pisteet oppijan puolesta.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *