Uncategorized

Tesla Contactless Test -asemat saattavat tulla Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, kun rajoitusten yksinkertaisuus

Tesla valmistautuu autojen ja kuorma -autojen ostajien palauttamiseksi näyttelytiloihinsa ympäri maailmaa aloittamalla kontaktittomia koeajoja.
Ohjelmaa tarjotaan jo Kiinassa, missä koronavirusrajoitukset ovat alkaneet helpottaa. Sen lisäksi, että rajoitukset lopulta nostavat riskitöntä matkaa ja nähdään Yhdistyneen kuningaskunnan vähittäiskauppiaille, liiketoiminta saattaa olla ensin tarjoamalla kontaktittomia koeajoja mahdollisille asiakkaille täällä, ja mahdollisuus testata Design S, Design X AS sekä suunnittelua 3 autoa, joissa on riskitön puhdistus ja sosiaalinen etäisyys edelleen mielessä.

Parhaat sähköautot ostaa 2022

Kiinan asiakkaat voivat ennakkovarata testia asemat Internetissä tai puhelimitse sekä yhteensä tarvittavan paperityöt sähköpostitse, jolloin Teslan jälleenmyyjille on täysin puhdistettu auto ja kuorma-auto, jota tarjotaan avaimella turvallisesti sisälle.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Kun asiakkaat ilmestyvät ottamaan Tesla -testiajonsa, vähittäishenkilöstö avaa autot ja kuorma -auto etäyhteydellä Tesla -sovelluksen kautta, kun taas auton suurelle kosketusnäytölle tarjotaan opetusohjelma auton toimintojen selittämiseksi.
Kun autot ja kuorma -auto palautetaan, jälleenmyyjä voi jälleen käyttää Tesla -sovellusta auton lukitsemiseen, ennen kuin se puhdistaa sen uudelleen seuraavaa koeajoa varten. Sen lisäksi, että asiakkaan haluaa jatkaa ostoksia, se kaikki voidaan tehdä Internetissä, kuten se on nyt Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Asiakkaat olisivat sitten seitsemän päivää tai 1000 mailia autojen ja kuorma -auton palauttamiseksi, jos he eivät ole onnellinen.
Tesla toteaa, että autojen kontaktittomat toimitukset ovat myös mahdollista.
Kontaktiton koeajoprosessi voidaan jo nähdä Internetissä julkaistun videon ansiosta, joka näyttää kiinalaisen blogin kirjoittajan, joka tekee varauksen puhelimitse, saapuu jälleenmyyjään ja määrittää itsensä yhdellä puhelulla, kun taas jälleenmyyjän edustaja sitten avaa sitten Autot ja kuorma -auto sekä koeajo alkaa.
Huolimatta Kiinan Coronavirus -dilemmasta, Teslan myynti jatkoi kasvuaan helmikuun aikana. Raportit väittivät, että brändi myi siellä helmikuussa 3 958 autoa, 400 enemmän kuin edellisen kuukauden aikana. Siitä huolimatta, että Autot ja kuorma -autojen myynti Kiinassa ilmoitti laskeneen noin 80 prosenttia kyseisessä kuussa.
Uskotko, että tämä on hieno idea? Ymmärrämme ajatuksesi alla olevissa kommenteissa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *