Uncategorized

Joka viides autoilijat myöntävät ottavan rangaistuspisteitä jollekin muulle

joka viidestä autoilijoista on ottanut rangaistuspisteitä jollekin muulle, uusi tutkimus on havainnut. Harjoittelu – joka näkee ystävät ja sukulaiset virheellisesti väittävät, että he ajavat todellisen rikoksentekijän turvaamiseksi – on paljon yleisempi miesten keskuudessa: 28 prosenttia miehistä sanoi, että he olivat ottaneet pisteitä jollekin muulle, verrattuna 10 prosenttiin naisista.
Mainos – viesti jatkuu alla

Niistä, jotka myönsivät ottavan pisteitä, 49 prosenttia sanoi, että he olivat tehneet niin kumppaninsa puolesta. Pisteiden ottamien yleisin syy oli uskomus, että rangaistus ei vaikuta heidän vakuutukseensa, kun taas 23 prosenttia sanoi haluavansa pelastaa syyllinen osapuolen menettämästä ajokorttinsa.
• Puolet autoilijoista sanoo, että ylinopeus on hyväksyttävää
Jollekin toiselle rangaistuspisteiden ottaminen voi aiheuttaa syytteeseen oikeudenkäynnin vääristämisestä, mikä aiheuttaa enimmäisrangaistuksen elinkautisesta rangaistuksesta – vaikka keskimääräinen rangaistus on 10 kuukautta. Se on hiukan enemmän kuin entiselle kabinettiministerille Chris Huhnelle ja entiselle vaimo Vicky Prycelle vuonna 2013 annettu rangaistus, joille jokaiselle annettiin kahdeksan kuukauden rangaistus sen jälkeen, kun Pryce otti kolme pistettä Huhnelle.
RAC-säätiön johtaja Steve Gooding kutsui käytäntöä ottaa pisteitä muille autoilijoille “virheelliset” ja ilmoitti, että “etuosaan kohdistuvat kamerat osoittavat myös, että usein on selviä todisteita siitä, kuka todella ajoi”.
Nick Ansley, Co-OP: n moottorivakuutuksen päällikkö, joka tilasi 2000 aikuisen tutkimuksen, jota kutsutaan luvuiksi “yllättäväksi ja melko huolestuttavaksi”, ja lisäsi, että rikoksen tekijät ovat “vaarassa itseään ja muita”.
Skotlannin poliisin ehdotukset näkivät autoilijoille varoituksia ylinopeudesta sakkojen sijasta …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *