Uncategorized

Uusi Subaru Brz Cup -autot ja kuorma-autojen perusta, joka on esitelty Japanin markkinoille

Subaru, on tuonut BRZ: n nimeltään Cup Cars and Truck Basic -sarjan valmistetun radan valmistetun version, joka on suunniteltu taistelemaan yhden valmistautumisessa Toyota Gazoo Racing GR86/BRZ Racing -sarja, joka alkaa Japanissa myöhemmin tänä vuonna.
Sisällä jokainen Subaru BRZ Cup -autojen ja kuorma-autojen perusversio sisältää kuuden pisteen rullahäkin sekä esiasennettujen kilpavaljaiden kiinnikkeet. Subaru on myös poistanut urheiluauton sivuverhon turvatyynyt. Kosmeettiset modifikaatiot pyöristetään teräspyöräjoukkojen avulla tavallisten BRZ: n seosten sijainnissa.

1073 hevosvoiman Subaru Sti e-ra-sähköautot ja kuorma-auto Nurburgringin käsittelemiseksi

Subaru on myös tehnyt muutaman säädön auton juoksevaihteisiin, jotta voimansiirron kestävyyttä voidaan parantaa rangaistusolosuhteissa. Nyt edessä on uusi moottoriöljyjäähdytin ja takana uusi “finoinen” differentiaalitilanne.
6

Muuten kuin jäähdytysmoduulit, moottori ei kuitenkaan ole muuttunut tavallisen BRZ: n yli. Se on täsmälleen sama 2,4 litran litteä neljä bensiinimoottoria, jonka tuotos on samanlainen 228 hevosvoimaa ja 249 nm vääntömomentti. Se on samoin parittunut täsmälleen samaan kuuden nopeuden käsikirjan vaihdelaatikkoon.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Subaru ei ole todennut minkään tyyppisiä BRZ -Cup -autojen ja kuorma -autojen peruslukuja, mutta odotamme, että se on laajasti täsmälleen sama kuin perinteinen malli. Tämä tarkoittaa, että sen pitäisi saada 0–62 mph 6,3 sekunnissa ennen kuin saavutetaan huippunopeus 140 mph.
Subaru ei tuota seuraavaa BRZ: tä Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja sellaisenaan, ei ole mahdollista, että Cup -autot ja kuorma -autoversio näkyy myös täällä. Sen sisaruksen suunnittelu – Toyota’s uusi GR86 – ilmestyy kuitenkin myöhemmin tänä vuonna.
Napsauta nyt täältä tarkistaaksesi Subarun, jonka voit ostaa Isossa-Britanniassa-päivitetty Forester E-Boxer…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *