Uncategorized

Vuoden 2014 erittäin suosituilla pakettiautoilla

Ison -Britannian teollisuusautomarkkinoilla on erinomainen vuosi, ja sen tähän mennessä on 330 283. Pakettiautot ovat ensisijainen liikkeellepaneva voima tämän lisäyksen takana, ja moottorin tuottajien yhdistyksen ja kauppiaiden tilastojen mukaan kevyet teollisuusautojen rekisteröinnit ovat nousseet 13,8 prosenttia vuoden aikana – vastaavat 275 728 yksikköä.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

SSMT: n toimitusjohtaja Mike Hawes sanoi: ”Kasvavat pakettiautojen rekisteröinnit tukivat helmikuun automarkkinoita sekä keskialueina ja raskaina painavapaina, jotka ovat iloisia terveellisistä noususta, mikä heijastaa taloudellista toimintaa.”
Broard -erilainen pakettiautojen mallit vaikuttivat tähän kasvuun, mutta Ford, Vauxhall, Citroen ja Peugeot olivat parhaiten myydyimpiä valmistajia, jotka hankkivat eniten Yhdistyneen kuningaskunnan kelluvia pakettiautomarkkinoita. Alla on toistaiseksi viisi hienointa myyntiä vuonna 2014.
Myydyimmät pakettiautot 2014
Ford Transit – 3 772 rekisteröintiä vuonna 2014
Viiden parhaan joukon johtaminen on Ford Transit. Vanha muotoilu oli hieno, mutta uusi uusin sukupolven kauttakulku (kuvassa yllä) on parasta, samoin kuin jokainen antelias muotoiluvälityslajike on erittäin spesifioitu. hienosäädetyt moottorit, valtavat tonnit ja edistyneet turvaominaisuudet laskevat myös sen puolesta.
Ford Transit Custured – 2 320 rekisteröintiä vuonna 2014
Seurauksena huolellisesti toisessa paikassa on Ford Transit Custom. Se nimettiin vuoden pakettiautomme vuodelle 2014, samoin kuin aivan ensimmäinen pakettiauto, joka saa Euro NCAP: n erinomaisen viiden tähden turvallisuuspisteet; Yleistäminen tarjosi hienot turvaominaisuudet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *