Uncategorized

‘Etelä -Korean autot ja kuorma -autoyritykset kutinavat pohjoiseen’

ennen kuin Berliinin seinä putosi vuonna 1989, itäryhmän maat ryntäsivät autoja ja kuorma -autoja, jotka olivat suurelta osin surkeita. Skodat olivat parasta joukkoa, mutta silti raa’at. Tehdas-tuoreen dacias ajoi/hajosi kuin korkean mailin moottorit menetelmässä. Jugot olivat verhoiltuja rullalautaa … vain hitaammin. Trabantit olivat enemmän kenneliä pyörillä kuin autot. samoin kuin FSO: t (heitetty yhteen pahimmassa tehtaassa, johon olen koskaan käynyt) tunsivat, hajuvat sekä kolmannen maailman traktorit.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Nyt Berlinin jälkeinen seinä, tämä lähellä idän alue (mukaan lukien Saksan itäpuoli) kehittää volyymi- tai premium-autoja ja kuorma-autoja missään muualla planeetalla. Samaan aikaan muutama tuhatta mailia kauempana ympäri maailmaa Kaukoidässä, Pohjois -Korea on – sormet ristissä – ydinaseiden purkaminen ja valmistautuessaan repiä lukemattomia mailia piikkileikkausseiniä, jotka erottavat sen ulkomaailmasta.
• Lausunto: “Sillä ei todellakaan ole väliä missä autosi ja kuorma -autosi on rakennettu”
Näin tehdessään se asettaa itsensä seuraavaksi valtavaksi asiaksi suuren määrän ajoneuvojen tuotannossa. Siinä on jo tuotemerkkejä sekä tehtaita, kuten Pyeonghwa Motors, Sungri, Pyongchang, Kim Jong-un -veturi (suosikkini) sekä 30. maaliskuuta. Kaikki odottavat olevan tulevaisuuden Skodat ja dacias.
Välittömästi Etelä -Korean autot ja kuorma -autoyritykset, kuten Hyundai, Kia, Ssangyong, sekä samsung ja LG: n tummat hevoset ovat loppumassa aitosta kiinteistöstä, työntekijöistä ja resursseista kiireisellä, kalliisella niemimaalla . Siksi he kutinavat suunnata pohjoiseen hyödyntääkseen maata sekä suuria, hyvin koulutettuja, kykeneviä, nälkäisiä, melko edullisia työvoimia, jotka todennäköisesti todennäköisesti asetetaan saataville. Edes puhuu siitä, että Asia Motors – Risti Jeep of America sekä Ison -Britannian Land Rover – voi syntyä uudestisyntyneenä, koska kahden korealaisen symbolinen uusi (mutta vanha) tuotemerkki päätyi yhdeksi.
Samaan aikaan Hyundai-rakennus sekä muut merkittävät eteläkorealaiset yritykset, jotka ovat erikoistuneet jättiläismahdollisuuksiin, eivät voi odottaa pidentävänsä nopeaa rautatie-, tie- ja siltaverkkoja samoin kuin Pohjois-Koreaan … samoin kuin tapaan, menetelmä ulkopuolelle . Joten ei vaatimusta odottaa kuukausia, jotta uudet autot ja kuorma -autot ilmestyvät hitaan aluksen kautta yhdistetystä Koreasta. Se voi olla kanssasi muutamassa päivässä autojen kuljettavien luodinjunien kautta, jotka lopulta lyövät Aasiassa, Lähi-idässä, Euroopassa, sitten Chunnelin ollessa Bit Britanniassa.

Älä naura. Viime kädessä se todennäköisesti tapahtuu. Kun olin Soulissa toukokuussa, puhuen kaikille korealaisista pankkiirista yrittäjille, he vakuuttivat minulle. Korea vain lepää, ennen kuin siitä tulee isompi, parempi, taitavampi ja kunnianhimoinen ajoneuvojen tuottaja kuin vanha vihollinen, Japani.
Ja samsungin, LG: n ja muiden kolossisten, maailmanlaajuisesti arvostettujen korealaisten yritysten kanssa, jotka ovat menossa hiiletekniikan autoihin ja kuorma-autojen rakennusmarkkinoille, se on pelissä.
Nyt tarkisti Miken näkemykset budjettiystävällisen liikkuvuuden vaatimuksesta sekä Afrikassa ja Aasiassa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *