Kahn Vengeance Volante DB9 -pohjainen superauto, joka paljastettiin Genevessä

British Design House Khan on palannut Geneven autonäyttelyyn vuonna 2017 toisen Aston Martin DB9 -pohjaisen superautojen kanssa – Convertible -versio WB12 Vengeance Coupe -tapahtumassa, joka paljastettiin viime vuonna.
• Parhaat superautot myynnissä 2017
Se saa muutamia suunnittelumuutoksia – kiinteän katon puute syrjään – verrattuna viime vuoden kupeeseen. Samat ‘ruletti’ -tyyliset kevytmetallivanteet on asennettu vanhan koulun pyöristettyjen takavalojen rinnalle. Tarkistettu etusäletys, jolla on laajempi, aggressiivisempi etuosa, antaa kostolle erottuvan kasvot verrattuna sen DB9 -luovuttajaautoon, kun taas takana on uusi takaosa.
6

Sisällä istuimet on verhoiltu fluted -mustaan ​​nahkaan, kun taas oven yläosat ja keskeinen käsinoja saavat myös huijareiden käsittelyn.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Kahnin pomo Afzal Kahnin mukaan “vaihtovelkakirjalaineen luominen kostosta aiheutti joitain haasteita, kun otetaan huomioon ajoneuvon ainutlaatuinen valmentaja, mutta olemme voittaneet ne todellisella brittiläisellä tavalla.”
Kahn kertoo, että Volanten kosto -arvosta huolimatta auto on inspiraatiota alkuperäisestä Aston Martin Vanquishista sekä 1980 -luvun ja 1990 -luvun astonien. Auton takana on varmasti vihje DB7 Zagatosta kahdella pyöreällä takavalolla.
6

Vaikka auton mekaaniset – mukaan lukien sen 510 hevosvoiman 6,0 litran V12 – pysyvät ennallaan, kunkin esimerkin valmentaminen vie väitetyn 200 tuntia.
• Seuraavan sukupolven Aston Martin Vanquish Go Turbo vuonna 2018
Kahn sanoo, että sitä tuotetaan hyvin rajoitetussa määrin. Hintoja ei ole paljastettu, mutta WB12 -koston kupeusversioissa on ilmoitettu vaihtavan kädet noin 300 000 puntaa, se ei varmasti tule halvalla.
Mitä mieltä olet Kahnin ottamisesta DB9 Volantelle? Kerro meille ajatuksesi kommenteissa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *