Mercedes-AMG paljastaa kolme Geneven

Mercedes-erikoispainosmallia, jotka ovat paljastaneet kolmen erikoispainos AMG-malleja ennen Geneven autonäyttelyä, joka sisältää erityisiä tyylisiä säädöksiä sekä ylimääräisiä yleisiä laitteita.
Otsikko on uusi AMG GT C Roadster Edition 50. Kuten sen coupe -ekvivalentti – joka debytoi Detroitin autonäyttelyssä tammikuussa – se on rajoitettu painossuunnittelu, joka juhlii 50 vuotta AMG: tä. Vain 500 esimerkkiä tarjotaan maailmanlaajuisesti.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Mercedes-AMG GT-R -katsaus
Edition 50 Roadster on tarjolla kahdessa maalipinnoitteessa – grafiitti harmaa sävy tai kashmir valkoinen magno. Musta kromi -ulkoaksentteja käytetään sivuhameihin, etujakajaan ja säleikköön takaosan hajottimen lisäksi sekä linjaa kevytmetallivankkien rinnalle, jossa on musta ääriviiva pinnojen välillä.
10

Mökissä sovelletaan kontrastin musta ja hopea -värisuunnitelma yhdistettynä AMG: n sisustuskokoon, joka lisää mustaa yksityiskohtaa. Power ja suorituskyky pysyvät ennallaan. 4,0 litran V8 Bi-Turbo -moottori luo 549 hevosvoimaa, mikä mahdollistaa 0-62 mph 3,7 sekunnissa ja huippunopeuden 196 mph.
GT C Roadster Edition 50: n rinnalla Mercedes on käyttänyt yöpainoshoitoa AMG C 43 -kupeessa ja Cabrioletissa. Mustat ulkoiset yksityiskohdat, kuten korjattu jäähdyttimen säleikkö, etujakajan leikkausnäkökohdat, sivuhameet, takaosan esiliina, spoileri ja pakoputket sovitetaan matta mustalla 19 tuuman kevytmetallivanteilla. Samanlaisia ​​parannuksia löydetään matkustamosta.
10

Genevea koskeva viimeinen erikoispainos Mercedes on C 63 Cabriolet Ocean Blue Edition, joka saa samanlaisia ​​parannuksia kuin Night Edition -autot, jotka on valmistettu uudessa syvänmeren sinisessä sävyssä.
Rajoitettu 150 yksikköön, C 63 Cabriolet Ocean Blue ei koske Yhdistynyttä kuningaskuntaa, vaikka AMG GT C Roadster Edition 50 ja C 43 Night Editions on. Osta kirjoja avoinna maaliskuun alussa, ja heinäkuussa ja kesäkuussa on hyvin ensimmäisiä toimituksia.
Mitä uskot uuteen Special Edition AMG -malleihin? Ymmärräkaamme kommentteissa!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *