Uncategorized

Lexus CT-viistoperä, on salonki ja RC-kupeus, joka on akseli Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Lexus on todennut, että CT-kotitalousvierailu, IS-kompakti salonki ja RC-nelipaikkainen coupe aksistetaan pian sisään Eurooppa sekä Yhdistynyt kuningaskunta.
Japanilainen yritys on jo lopettanut kolmen mallin tuonnin Yhdistyneeseen kuningaskuntaan – mikä osoittaa, että uusi uuden menetelmä on valita ajoneuvo Lexuksen jäännösvarastosta. Lexuksen tiedottaja ilmoitti CT: n varastotasot ja sen odotetaan kestävän muutama viikko, kun taas hybridi -RC: n varastotasot saattavat ulottua joulukuun loppuun.

Uusi Lexus LC 500 Convertible 2020 Review

Lexus on myös todennut, että sillä ei ole suoraa korvaamista mille tahansa näille Yhdistyneelle kuningaskunnalle järjestetyille malleille – yritys on positiivinen siitä, että sen pysyvät tarjoukset palvelevat ostajien tarpeita hyvin. Tyylikkäät ristinopeudet, kuten UX ja NX, täyttävät CT: n jättämän tilan, kun taas suurempi ES -salonki kytkeytyy IS: n jättämän tilan.
Mainos – viesti jatkuu alla

Lexus paljasti aikomuksensa eliminoida IS: n Ison-Britannian markkinoilta aiemmin tänä vuonna yhdessä uuden neljännen sukupolven mallin esittämisen kanssa. Tuolloin Lexus totesi, että ES voitti Britanniassa kahden – yhden suhteen, mikä inspiroi yrityksen päätöstä pitää uusi salonki japanilaille ja vain Yhdysvaltain markkinoille.
Mielenkiintoista on, että vaikka hybridi-RC-kokoonpano katoaa Ison-Britannian näyttelytiloista, Lexus jatkaa lippulaiva V8-moottorilla varustettua RC F: tä, kunnes suunnittelu on joko vaihdettu tai akseli vuoden kuluttua. 457 hevosvoiman BMW M4 -kilpailija päivitettiin viime kesänä muutamalla kosmeettisella ja suorituskyvyn parilla – samoin kuin se on edelleen myynnin menestys Isossa -Britanniassa.
Mitä teet Lexuksen päätöksestä kirves CT: n, on samoin kuin hybridi RC? Ymmärräkaamme alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *