Uusi Audi R8 Audi Sport Edition juhlii brändin Motorsport -historiaa

Audi on paljastanut uuden rajoitetun erän R8 New Yorkin autonäyttelyssä, joka juhlii Marque’s Motorsport -historiaa ja R8: n omaa kilparadausmainetta.
R8 Audi Sport Edition -niminen se rajoittuu 200 esimerkkiin ja tulee myyntiin toukokuusta lähtien. Molemmat R8 -variantit – 533 hevosvoiman V10 ja 602 hevosvoiman V10 Plus – on ostettava Audi Sport Edition Guise -sivustolta, ja ostajat saavat useita stand -tyyliä.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Parhaat superautot myynnissä 2017
Hopeamaali – viimeistelty joko Matt tai kiilto – on saatavana mustien tai valkoisten sävyjen rinnalla. Sivuaukot ja ulkopeilit peittävät sivublat ovat kuitenkin viimeisteltyjä punaisina riippumatta siitä. Etuosa jakaja, säleikkö ja insertti takaluonteisiin on viimeistelty myös syvässä mustassa. Se ajaa erikoispainos 20-tuumaisilla taottuilla alumiinipyörillä, joissa on musta viimeistely hopeavanteiden reunoilla.
Mökissä näyttelyvärit vastaavat ulkopinnan väriä. Nappa -nahkaverhoilu käyttää vastakkaista punaisen ja mustan värin yhdistelmää, kun taas istuimen selkänoja on kohokuvioitu R8 -logoilla. Urheilun ohjauspyörä saa myös punaisen pyörän keskuksen merkinnän. Mannerilla hinnat alkavat 181 900 eurosta (154 500 puntaa) tavallisesta V10, kun taas V10 Plus -versio on 205 800 euroa (175 000 puntaa).
Pidätkö R8: n Audi Sport -inspiroidusta muutoksesta? Kerro meille kommenteissa!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *