Vuoden kompakti kotitalousajoneuvo 2020: Skoda Octavia

huolimatta siitä, että edeltäjänsä voitti tämän luokituksen viime vuonna, uudessa Skoda Octaviassa oli edelleen työnsä leikattu vakuutusvaatimuksen menestykseen täällä, kun uusi VW -golf , uusi istuin Leon ja tarkistettu Ford Focus tuoreilla moottoreilla, jotka ovat markkinoita. Se osoitti kuitenkin jälleen kykynsä laajuuden, samoin kuin se, joka riitti voittoon, todistaen Octavian valtakirjat vaikuttavia koneita, jotka olivat täynnä vaikuttavia koneita.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Avain Skodan menestykseen on sen parantunut tekniikka. Päivitetyn infotainmentin avulla enemmän kuljettaja-avustusjärjestelmiä-elintärkeää kotitalousajoneuvon turvallisuuden parantamiseksi-Octavia on myös ottanut askeleen korkealaatuisen ja hienosäätöön.

Skoda Octavia -arviointi

Se perustuu edelleen täsmälleen samaan MQB -arkkitehtuuriin, mutta hienovaraisesti muokattujen ja viritettyjen moottorien avulla siitä tehdään tehokkaampi ja hiljaisempi, Octavia ajaa täsmälleen samalla tarkkuudella kuin se on aina, mutta se on nyt sujuvampi ja tuntuu pehmeämpi.
Se tukahduttaa kuin premium -auto, joka tarjoaa paljon mukavuutta, samoin kuin vaikka kustannukset ovat hiipuneet hiukan, se on yhtä edullinen kuin koskaan rahoituksessa, samoin kuin saat ehdottomasti paljon rahaa.
8
Adsclose -mainoksestamme

Langaton Apple CarPlay on nyt varustettu perustana koko alueelle, samoin kuin Android Auto yhdistää sen sekä 10,25 tuuman digitaalisen kojelaudan näytön sekä yksi markkinoiden reagoivimmista kosketusnäytöistä, joilla on erinomaisesti grafiikka.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *