Uudet Renault Clio -hinnat vahvistetut

All-New Renault Clio -hinnat ja tiedot on vahvistettu. Uusi supermini tulee myyntiin 1. marraskuuta, mutta ensimmäiset autot saapuvat jälleenmyyjiin vasta 1. helmikuuta 2013. Clio on saatavana vain viiden oven viistoperäksi.
Hinnat alkavat 10 595 puntaa aivan uudelle CLIO: lle, hieman enemmän kuin 10 395 puntaa Ford Fiesta Studio viisi-ovea, mutta vähemmän kuin lähtötason viiden oven Vauxhall Corsa S hintaan 12 050 puntaa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Alue alkaa Clio -lausekkeella, jota saa 1,2 16 V 75 -moottori. Laitteet sisältävät neljän kaiuttimen stereon, jossa on Bluetooth ja USB-yhteys; Risteilynhallinta, Hill Start Assist, Electric Etu -ikkunat ja ovenpeilit ja avaimeton GO.
Seuraavaksi CLIO-lauseke+ lisää 16 tuuman kevytmetallivanteet, ilmastointi ja etuvalonvalot. Vaikka ekspressiomallin on tehtävä yhdellä moottorin valinnalla, loput Clio-ytimen alueesta voi olla Renaultin uusi 0,9 kolmisylinterinen turbobensiinimoottori tai 1,5 litran nelisylinterinen diesel 1,2 bensiiniyksikön lisäksi.
Renault ennustaa, että Dynamique Medianav -malli on parhaiten myyjä Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Dynamique Medianav -malli lisää mustan kiiltävän ulkokoristeita, autovaloja ja pyyhkimiä, 7 tuuman kosketusnäyttöä sat-nav, upratoitu Arkamys-stereo ja nahkapakattu ohjauspyörä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *