Uncategorized

Pariisin autonäyttelyssä

Kia Venga on päivittänyt Venga Mini-MPV: n uudella ilmeellä, päivitetyllä sisustuksella sekä joitain lisättyjä lisäominaisuuksia. Se on paljastettu tänään Pariisin autonäyttelyssä ennen myyntiä Euroopassa ensi vuoden alussa.
Muutoksiin ulkopuolelle sisältävät suuremman säleikön, jossa on uudelleen sijoitettu merkki, samoin kuin uusi ala -etupuskuri, jossa yhdistyvät sumuherät uusilla LED -päiväajovaloilla. Uusi kromikoriste erottaa ajoneuvon takaosaan, samoin kuin LED-hännän valaisimet klusterit, kun taas myös uusia kevytmetallipyörien malleja on.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Kia Rio 2015 kasvojenkorotus paljasti
Sisustusmuutoksiin kuuluvat tummat metallikoristeet, joissa on kirkkaat aksentit sekä uudet istuinkuviot, jotka kaikki on kehitetty parantamaan laatua. Valinnainen sarja sisältää nyt uuden lämmitetyn ohjauspyörän sekä Kian päivitetyn audio-video-navigointijärjestelmän, jossa on seitsemän tuuman näyttö. Siellä on myös uusi taustakamera.
• Kia Optima T-hybridi paljasti
Moottorin lajikkeessa on tehty tehokkuuskorjauksia ajoneuvon täyttämiseksi Euro V -vapautusstandardien tyydyttämiseksi. Uusi Stop-Start Tech tarkoittaa CO2-päästöjä 1,4 litran dieselin laskusta 119 g/km 114 g/km.
Slovakiassa tuotetun päivitetyn Vengan odotetaan myyvän Euroopassa vuoden 2015 alussa

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *