Ison -Britannian ajoneuvojen tuotanto: Tammikuun luvut saavuttivat 13 vuoden alhaisen

ajoneuvon tuotanto -ajoneuvon tuotanto -ajoneuvonsa vuoden 2009 pahin tammikuussa. .
Syksy on vielä pahempaa, kun otetaan huomioon totuus, että tammikuussa 2021 oli yksi heikoimmista ennätyksellisistä kitkan vuoksi tuolloin uudessa Brexitin jälkeisissä kauppajärjestelyissä, pitkittyneissä tehtaiden sammutuksissa sekä COVID-19-häiriöissä.

Myydyimmät ajoneuvot 2022: Ison-Britannian kymmenen tärkeintä mallia

Tämän ajan käsiteltyjä vaikeuksia ajoi pääasiassa jatkuvaa maailmanlaajuista puolijohdepulaa. Tätä pahensi, moottorin valmistajien yhdistys ja kauppiaat (SMMT) sanoo, että Honda Swindonin sulkeminen heinäkuussa 2021 sekä joidenkin merkittävien Yhdistyneen kuningaskunnan ajoneuvojen mallien tuotannon vaihtelut muuttuvat.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Positiivisemmissa uutisissa jatkui siirtymistä kohti lisäksi polttoainetta, ja EV: t osoittivat nyt yksi 11: stä Yhdistyneessä kuningaskunnassa kehitetystä ajoneuvosta. Integroitujen sähköisten, hybridien ja plug-in-hybridien osuus oli yli neljäsosa tammikuussa 2022 luotuista ajoneuvoista.
Sekä merentakaisten että kotimarkkinoiden tuotanto laski kuitenkin vuoteen verrattuna 17,5 prosenttia ja 30,8 prosenttia. Vientin osuus on yli 80 prosenttia ajoneuvoista.
Noin 59,1 prosenttia vietyistä ajoneuvoista meni EU: hon, kun taas Yhdysvaltoihin lähetettiin Kiinaan ja 10 prosenttia 10,4 prosenttia.
SMMT arvioi nyt, että Yhdistyneessä kuningaskunnassa kehitetään 979 000 ajoneuvoa vuonna 2022; Tämä edustaa 14,4 prosentin lisäystä vuoteen 2021.
SMMT: n toimitusjohtaja Mike Hawes kommentoi: ”Se on vielä yksi kova alkaa vuodelle maailmanlaajuisten toimitusongelmien ja rakenteellisten muutosten kaappaustuotannon aikana, kun taas suunnittelumuutokset vaikuttavat tuotanto -aikatauluihin.
”Yhdistyneen kuningaskunnan autojen tuotantomarkkinat ovat kuitenkin pohjimmiltaan vahvat ja viimeaikaiset sijoitusilmoitukset ovat osoitus kasvusta, etenkin kasvavan EV -tuotannon suhteen.
”Pitkäaikainen paraneminen voidaan kuitenkin toimittaa, jos maailmanlaajuinen kilpailukyky on varmistettu sekä siitä, että meidän on puututtava sekä inflaatioon että kiinteisiin kustannuksiin, nousevat selvästi energian hintoihin, mutta samoin kuin vero- ja kauppakustannukset. Jokainen määräys on tehtävä, jos haluamme turvata valoisan, sähköisen tulevaisuuden maailmanluokan autoteollisuuden tuotantopohjaan sekä korkean ammattitaitoisten, arvokkaiden tehtävien, joita se tuottaa ympäri Iso-Britanniaa. ”

Tilaa automaattisen paljastamisen parhaat ajoneuvouutiset ja arvostelut …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *