Uusi puolue on maailma, joka on paljon back-basics-maastoautoa

4×4: tä, kuten Mercedes G-Wagen ja Land Rover Defender, ovat saaneet omistautuneita seuraajia ostajien keskuudessa, jotka vaativat kovia maastoautoja, joilla on vähän tai ei Hölynpölyä sisäänrakennettu kuitenkin nyt on uusi nuori. Saksan Maker Partisan Motors uskoo, että se voi vaikeaa kovia, asevoimat vaikuttavat maastoautoihin uudella ja melkein hämmästyttävän boxy -mallillaan, joka on partisan.
Mainos – viesti jatkuu alla

Venäläisen insinöörin nimeltä Dr. Juri Postnikov suunnitellut puolue, joka tekee tyyliltään liberaalista käyttämään ihanteellisia kulmia siihen pisteeseen, että uskot sen olevan rakennusteline. Se on valmistettu Saksassa, muutaman maailman talossa paljon kunnioitettuja premium -autoja ja kuorma -autobrändejä, ja silti siinä on olennon mukavuusmäärä, jota jotkut kosteat luolat parantavat. Ainakin puolueellisilla moottoreilla on ehdoton usko tuotteeseensa, joka ilmoittaa tarjoavansa 100 vuoden takuun jokaiselle, joka on riittävä hankkimaan sellaisen.
• Myynnissä parhaat maastoautot ja 4x4s

Vaikka me, yksi, yksi, on periaatteessa loistava idea. Se on ilmoitettu olevan suunniteltu alustalle, joka tukee erilaisia ​​voimansiirtoja ja vartalon tyylejä yhdessä sen perusrakennuksen korjauspalvelujen kanssa nopeasti ja helpoina. Vaikka siinä käytetään 2,8 litran fiat-dieseliä, joka luo 148 hevosvoimaa, se julistetaan helpottamaan sähkövoimaa, olipa kyse sitten hybridistä tai koko EV: n toiminnasta.
Käytettävissä olevista kehon tyyleistä on kolme ja viiden oven poiminta yhdessä raporttien kanssa, joissa 6×6 ja kahdeksanpyöräiset versiot ovat putkilinjassa. Älä kuitenkaan odota näiden olevan vähän, koska jopa valokuvillamme näkyvä malli on 4,72 metriä pitkä, 2,30 metriä suuri ja 2,23 metriä korkea.
Koska se on kehitetty lähinnä armeijan tarpeiden tyydyttämiseksi, auton runko on galvanoitu lopettamaan ruoste ja miniinvastainen turvallisuus on vaihtoehto. MOD -haittoja on rajoitettu luonnollisiin ilmastointiin, samoin kuin tarkasti painalluskuvat paljastaa merkkijonokappaleet, jotka selvästi pitävät ovet kiinni sekä takapyörän alla olevan kallion, joka toimii käsikirjoittamattomana käsijarruna.
Pricewise, perustavanlaatuinen partisani alkaa hintaan 49 500 euroa, joten se ei ole se, mitä soitat halvalla. Marque on kuitenkin todennut, että muodossa 5 yksi sarjaa on mahdollista tavallisessa 20 jalan meren astiassa, joten tässä toivoen, että yksi tai kaksi pääsee Yhdistyneeseen kuningaskuntaan.

Kumpi valitsisit, Mercedes G-luokka tai partisanit? Ymmärräkaamme alla olevissa kommenteissa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *