Uncategorized

Uusi 2022 Audi E-Tron -maastoauto, joka esittelee paljon enemmän etäisyyttä ja Q8 E-Tron Badge

Audi: n pyrkimys kohti täyskäyttöistä tulevaisuutta aloitettu E-Tron-maastoautolla-mutta kyseistä autoa on jo painostettu, ja mukana Kuukauden käynnistävät korkeamman teknologian kilpailijat. E-Tron taistelee vuonna 2022, mutta sen kanssa, mitä yrityksen tekninen pomo kutsuu ”suureksi päivitykseksi” latauksenopeudesta ja alueesta, sekä Car Express ymmärtää uuden nimen: Q8 E-Tron.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

E-tron perustuu MLB EVO: iin, muutettuun palamismoottoriseen alustaan, ja nämä kompromissit ovat paljastaneet paitsi kilpailijat, myös alemman, tyylikkään E-tron GT Four Door Coupe, joka istuu räätälöityllä sähköllä Arkkitehtuuri jaettu Porsche Taycanin kanssa. Seuraavan sukupolven PPE-alustalla istuvalla Q6 E-Tron -maastoautolla on todennäköisesti myös merkittävä etu sen suurempaan sisarukseen nähden.

Uusi 2023 Audi Q6 e-tron tarttui takeremattomaksi

Audin teknisen kehityksen hallituksen jäsen Oliver Hoffman on kuitenkin paljastanut Car Expressille, että e-tron saa merkittäviä päivityksiä sähkölleen ja akkuunsa, kun sitä kohdennetaan ensi vuoden jälkipuoliskolla. “Olemme erittäin selkeitä: Q6 E-Tronin avulla meillä on B-segmentti [C-segmentti Yhdistyneessä kuningaskunnassa], kun taas E-Tron keskittyy C-segmenttiin [D-segmentti brittiläisille asiakkaille]”, Hoffman sanoi. ”E-Tron on todella Audi-auto, koska se oli meille todella sähköisen liikkuvuuden edelläkävijä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *