Uncategorized

Miljoonat, jotka ajavat sokeita, koska he ovat yhtä turhia spesifikaatioille

miljoonat autoilijat ajavat sokeita Ison -Britannian teillä, koska he ovat myös turhia käyttää lasinsa.
Yksi kahdeksasta autoilijoista, joiden pitäisi käyttää laseja pyörän takana, myöntää ajavansa ilman niitä, yhden kyselyn mukaan Eye Center Focus -yrityksen kyselyn mukaan.
Alle 44-vuotiaat olivat 15 kertaa paljon todennäköisemmin jättäneet lasit talossa kuin yli 55-vuotiaat, samoin kuin 43 prosenttia niistä, jotka myönsivät, etteivät käyttäneet teknisiä tietoja ajamiseen, kun heidän pitäisi todeta, että se oli alhainen. Toiset totesivat, että se oli joko myös paljon vaivaa tai he eivät säännöllisesti muistettaneet lasinsa ennen autoon pääsyä.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• 21 000 uutta kuljettajaa kiellettiin ilman vakuutusta
Kuljettajat tarttuivat käyttämättä lasinsa vaarassa merkittäviä sakkoja ja edes lisenssin menettämistä. Jos olet suuressa väärinkäytössä poliisin, yksi ensimmäisistä asioista, joita he tekevät, on tarkastaa visio. Jos väärinkäytössä on ollut kuolema, samoin kuin et käytä laseja, kun sinun pitäisi olla, voit käsitellä haitallisen ajamisen aiheuttaman kuoleman aiheuttamaa maksua – joka tuo vankeusrangaistuksen.
Vakuutusturvariita on samoin mahdollinen – vaikka tällä hetkellä ei ole vaatimusta ilmoittaa toimittajallesi, jos vaadit laseja, kun otat kannen.
Brittiläisen vakuutusvälittäjäyhdistyksen pääjohtaja Graeme Trudgill totesi kuitenkin, että vaikka hän ei ole koskaan kuullut vakuutusvaatimuksesta, joka hylätään, koska joku ei käyttänyt heidän lasejaan, se voi tapahtua.
• Dieselautot ja kuorma -autojen saastuminen 25 kertaa laillisen rajan yli
Hän sanoi: ”Moottoripolitiikassa ei ole erityistä sanamuotoa, jonka mukaan sinun tulisi käyttää laseja, jos vaadit niitä, mutta samanaikaisesti kuljettajilla on vastuu pitää järkevää suojaa ajoneuvonsa vaurioilta. Lasien käyttämättä jättämistä voidaan katsoa olevan järkevää huolellista, joten ongelma on mahdollinen. ”
Mitä voit – niin kuin ei voi – käyttää pyörässä
Varifokaalit/bifokaalit
Hienoa käyttää – samoin kuin on todella hyödyllinen nopeusmittarien ja sat -navien yksinkertaisempaan lukemiseen.
Yhteyslinssit
Jos vaadit laseja kuitenkin turhamaisuudesta, yritä ottaa yhteyttä linsseihin riskittömänä vaihtoehtona.
Google-lasi
Teknisesti kunnossa käyttää ajaa – kuitenkin sinulle sakot itse tekniikan hyödyntämisestä, aivan kuten matkapuhelin.

Muuttuvan aurinkolasit
Laillista ei kuitenkaan ole suositeltavaa. Autot ja kuorma -autojen näytöt suodattavat UV -valon, joten nämä linssit voivat lopulta olla yhtä tummat.
Mitä uskot turhuuteen liittyviin ongelmiin, kun se koskee ajamista? Ymmärräkaamme alla olevissa kommenteissa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *