Uusi 2021 Citroen E-Relay myynnissä 139 mailin etäisyydellä

All-Electric Citroen E-Relay on myynnissä nyt Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jonka hinta on 49 335 puntaa, mukaan lukien hallituksen plug-in-van-apuraha.
Nyt jokaisella ranskalaisen yrityksen hyötyajoneuvovalikoiman mallilla on sähkövaihtoehto, joka antaa Citroen-kilpailijoille kaikesta aivan uudesta Renault Kangoosta Mercedes Esprinteriin.

Top 10 parasta isoa paneelia 2022

Citroen E-Relay jakaa mekaanisia tuotteitaan Peugeot E-Boxerin kanssa. Siinä on sama valinta akkupaketteja ja sähkömoottoria, joka ajaa etupyöriä, kehittää 121 hevosvoimaa ja 350 nm vääntömomenttia. Se riittää nostamaan enintään 1 150 kg ja saavuttamaan huippunopeus 75 km / h.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Lähtötason mallia saa 37 kWh akku, joka tarjoaa enimmäisalue 73 mailia. Ylimääräisellä 5750 punnalla ostajat voivat kuitenkin päivittää 70 kWh akkuun, mikä lisää pakettiauton enimmäisalue 139 mailia.
Molemmat vaihtoehdot tukevat tyypin 2 kolmivaiheista latausta vakiona. Käyttämällä 22 kW: n seinälaatikkoa pienempi akku voidaan ladata kokonaan kuudessa tunnissa, kun taas suurempi yksikkö kestää 12. Kun ne on kytketty 50 kW: n nopeaan laturiin, molemmat variantit myös 80 prosenttia latautuu noin tunnissa.
Tavanomaisessa muodossaan E-Relay on kolmenpaikkainen, 5 413 mm pitkä paneeli-pakettiauto. Citroen tarjoaa kuitenkin myös kaksi pidempää korin tyyliä (mitat 5998 mm ja 6 363 mm), alustan ohjaamomalli ja ikkuna -pakettiauto, jossa on ylimääräinen istuinrivi takana.
L3 -mallien hinta on 55 085 puntaa, kun taas suurimmat L4 -variantit alkavat 59 225 puntaa. Ikkuna -pakettiauto on saatavana yksinomaan L4 -rungon pituudella, ja sen lähtöhinta on 59 750 puntaa. Alustat -ohjaamomallit tulevat vain L3: ssa, ja niiden hinta on 52 010 puntaa. Kaikki nämä luvut sisältävät hallituksen taloudellisen tukipaketin.
Suurimman Pane -pakettiauton kuormituspaikan kapasiteetti on 15 kuutiometriä, ja se on riittävän pitkä kuljettamaan esineitä, joiden koko on jopa 4 070 mm. Molemmat luvut [ovat identtisiä] Diesel Citroen -rele, koska akku on asennettu pakettiauton lattian alle.
E-Relay on saatavana vain Citroenin yritysspesifikaatiossa, joka tulee tavanomaiseksi taka-ajoneuvojen pysäköintiantureilla, hälytysjärjestelmällä, ilmastointi- ja viiden tuuman viihde-näytöllä, jossa on DAB-radio ja sisäänrakennettu satelliittikohde.

Diesel Van: n manuaalinen vaihdekeppi on vaihdettu painikkeiden automaattiseen vaihdevalitsimeen, jossa on asemat, neutraali ja päinvastainen. Citroen on myös asentanut omistetun takapeilin, joka näyttää pakettiauton jäljellä olevan akun lataustason ja alueen.
Mitä uuden Citroen E-Relay on voitettava? Katso luettelo parhaimmista sähköpaketista myynnissä nyt …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *