Uncategorized

Entisten omistajien sovellusyhteyksien

käytettyjen autojen turvallisuus käytettyjen autojen turvallisuudesta käytettyjen autojen ostajien avulla voidaan seurata entisiä omistajia, jotka eivät irrota älypuhelimiaan autojen sovelluksista, ja tietokoneturvallisuustutkija on varoittanut.
IBM: n tutkija Charles Henderson on kehottanut autonvalmistajia tekemään parempaa työtä suojelemaan uusia omistajia sen jälkeen kun hän huomasi olevansa edelleen yhteydessä vanhaan autoonsa vuoden myymisen jälkeen.
Mainos – viesti jatkuu alla

Henderson kertoi, että vaikka hän poisti kaikki autossa olevat henkilökohtaiset yksityiskohdat ennen sen myyntiä, se oli edelleen sidoksissa puhelimeensa, jolloin hän voi seurata sen yksityiskohtia.
Hän väitti, että päättäjillä ei ole mitään keinoa irrottaa auton sovelluksia entisiltä omistajilta. “Auto on todella fiksu, mutta se ei ole tarpeeksi fiksu tietää, kuka sen omistaja on, joten se ei ole tarpeeksi fiksu tietää, että se on myyty uudelleen.”
Auto Express korosti aiemmin samanlaisia ​​kysymyksiä useiden muiden omistajien kanssa. Land Rover Discovery Sport -omistaja, joka myi autonsa yksityisesti, pystyi jatkamaan pääsyä auton Incontrol -sovellukseen, vaikka uusi omistaja oli nyt maan toisella puolella. Hän pystyi silti selvittämään auton sijainnin ja huolestuttavasti, oliko se lukittu.
• Auton jälleenmyyjät varoittivat kyberturvallisuuden kiristämisestä KO -hakkereille

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *