Uncategorized

Yksinomainen: Ison -Britannian ajovaatimukset ovat kuitenkin laskeneet, mutta se on jonkun muun vika

ajovaatimukset Yhdistyneessä kuningaskunnassa viimeisen viiden vuoden aikana, mutta autoilijat kieltäytyvät syyllistymästä itseään, automaattisen paljastamisen tutkimuksen mukaan.
Lähes 90 prosenttia kyselyistä 1000 autoilijoista ilmoitti, että teillämme oli yleinen yleinen, joka oli huonontunut vuodesta 2009. Kuitenkin omien standardiensa mukaan vain 15 prosenttia myönsi oman suorituskykynsä pyörässä. Itse asiassa melkein kaksi kolmasosaa (59 prosenttia) ilmoitti, että heidän ajo oli todella parantunut.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Neil Greig, politiikan johtaja ja edistyneiden autoilijoiden instituutin (IAM) tutkimustutkimus, sanoi: ”Nämä luvut eivät ole yllätys IAM: lle; Kaikki uskovat, että se on aina toisen henkilön vika ajo -standardien suhteen. Kaikkien meidän kaikkien on kuitenkin otettava henkilökohtainen velvoite, eikä voi jatkuvasti syyttää toista osapuolta.
”Meidän on myös todettava, että pelko ajon vaatimusten pahenemisesta on kaikkien aikojen korkein-tiet eivät ole koskaan olleet turvallisempia. Jos ihmiset haluavat turvallisempia teitä, heidän tulisi tarkastella omien taitojensa ja standardiensa parantamista. ”
• EU murtumaan epärealistisiin autoihin ja kuorma -autoihin MPG -lukuja
RAC -säätiön johtaja Professor Stephen Glaister tuki myös havaintojamme. Hän sanoi: ”Huono ajo ei ole vain ärsyttävää, se on samoin useimpien onnettomuuksien lähde. Noin kolme neljäsosaa onnettomuuksista on ollut ihmisen virheistä.
“Me kaikki haluamme uskoa parhaimpiin omiin kykyihimme, mutta ehkä meidän pitäisi katsoa itseämme taustapeiliin ja ymmärtää, että kukaan meistä ei ole täydellisiä kuljettajia.”
Mitä mieltä olet yleisestä ajamisesta Ison -Britannian teillä? Ovatko vaatimukset laskussa? Mikä uskot olevan syy? Liity keskusteluun alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *