Päivitetty Jaguar XJR 575 HITS Goodwood Celebration of Speed ​​2017

Se voi kamppailemaan kiinnostuksen kohteena Storming XE SV Job 8: n vieressä, mutta näyttää siltä, ​​että Jaguar on myös hyödyntänyt vuoden 2017 Goodwood -juhlia nopeuden debyyttiä päivitetyn version XJR: stä Supersaloon.
BMW M6 Gran Coupe -kilpailija ilmestyi aiemmin tänään naamioituneeksi kuuluisan Goodwood Hill -kurssille, asettamalla ajoitetut kierrokset suhteellisen maltillisessa naamiossa. Muokattu puskuri ja suuret mustat pyörät näyttävät olevan ulkopintatyylin muutosten kokonaismäärä.
6

Itse naamiointi koostuu numeroista ‘575’, samoin kuin automaattinen paljastaminen johdetaan uskovan, että tämä viittaa laajentuneeseen voimanlähtöön ladatun 5,0 litran V8: sta. Aikaisemmin 542 hevosvoiman nopeudella uuden järjestelmän odotetaan nyt luovan täsmälleen saman 567 hevosvoiman kuin F-tyypin SVR-urheiluauton, kun taas vääntömomentin tulisi nousta noin 700 nm: ään.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Näiden Chunkier-hahmojen tulisi luoda vähän parannusta tavallisen auton 4,4 sekunnin 0–62 mph: n ajan, Athough Rajoitettu 174 mph huippunopeus ei todennäköisesti muutu. Ei ole vielä indikaattoria siitä, tekisikö Jaguar minkään tyyppisiä muutoksia keskeyttämiseen tai jarruihin.
Saatamme kuitenkin nähdä matkustamon parannuksia, joilla on joitain päivitettyä tekniikkaa ja materiaalimuutoksia. Odottaa, että autot ja kuorma -auto ovat kalliimpia kuin nykyinen 92 000 punnan listauskustannukset, kun se ilmestyy myöhemmin tänä vuonna.
Oletko innostunut päivitetystä Jaguar XJR: stä? Ymmärräkaamme alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *