Uncategorized

Huolimattomat poliisit tekevät 53 000 puntaa vaurioista väärinkäyttäviä poliisiautoja

poliisivoimia koko maassa panivat väärän polttoaineen autoihin 299 kertaa viime vuonna, mikä tuottaa 53 000 punnan korjauslaskuja, ja uudet luvut ovat paljastaneet.
West Midlandsin poliisin virkamiehet räjäyttivät eniten autoja, ja 66 tapausta maksoi voimat yhteensä 3 737 puntaa. Ja vaikka pääkaupunkiseudulla oli vähemmän tapauksia, 49 -vuotiaana pääkaupungin poliisin kustannukset olivat paljon korkeammat, hintaan 17 589 puntaa. Poliisi Skotlanti kirjautui 16 väärinkäyttötapahtumaa, yhteensä 2 004 puntaa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Mitä tehdä, jos laitat bensiinin dieselautoon
Lehdistöyhdistykselle julkaistujen tietopyyntöjen seurauksena julkaistuissa luvuissa 40 Yhdistyneen kuningaskunnan 45 poliisivoimasta vastasivat 33: ta 33: lla väärinkäyttäjien tapahtumista vuonna 2017.
West Midlandsin poliisin laivastopäällikkö Gary Mallett sanoi, että tapahtumien väärinkäytökset paranevat, kun joukot lopettivat sisäisten poliisipumppujen käytön ja vaihdettiin ulkoisiin autotalleihin ostossa säästääkseen rahaa.
Mallett selitti: “Näimme huomattavan piikin väärinkäytöksissä vuosina 2013-14 ja käsittelimme tätä ilmoittamalla käyttäjille ja paikallisille autojen johdolle virheen äänenvoimakkuuden ja kustannusten kustannukset. Merkitsimme myös kaikki autot polttoainetyypiksi osoittimena asianmukaisesta polttoaineesta, jota tulisi käyttää. ” Mallett kertoi, että nämä vaiheet olivat vähentäneet väärinkäyttävien tapahtumien määrää yli puolella.
• Rengaspaineet ja kulutuspinnan syvyydet: Turvatarkastusopas
Metropolitan poliisin tiedottaja sanoi, että joukot täyttivät hänen autojensa viime vuonna 1,5 miljoonaa kertaa, mikä tarkoittaa virheiden kokonaismäärää, joka edustaa ”pienen osan kokonaispalkkaamisesta”, ja lisäsi, että väärinkäyttöaste laski vuosittain.
Kansallisen poliisin päällikön neuvosto toisti nämä tunteet sanomalla: “Poliisiautojen väärinkäyttö on suhteellisen harvinaista, varsinkin kun katsot, että voimilla on tuhansia autoja, jotka ovat jatkuvasti käytössä ja jotka vaativat usein tankkausta.”
Kommentoidessaan lukuja AA: n presidentti Edmund King sanoi: “Ehkä tarvitsemme hieman paljon enemmän etsivätyötä pumppuissa varmistaaksemme, että paras polttoaine menee parhaaseen autoon.”
Onko tämä väärinkäyttäminen ymmärrettävän virheen väärinkäyttöä vai pitäisi poliisivoimia tehdä paljon enemmän tapausten määrän alentamiseksi? Kerro meille kommenteissa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *