“Puhdas sähköinen Toyota on todellinen haastaja”

Oli aika, ei liian kauan sitten, jolloin Toyota oli autoteollisuuden magnolia-aina läsnä, ilman, että olet koskaan tietoinen miksi. Mutta tämän viikon lehden uutissivut ovat lisäksi todisteita brändin tekniikan ja omaisuuden paradigman muutoksesta: Toyota näyttää siltä, ​​että se on asianmukaisesti rullalla.
Mainos – viesti jatkuu alla

Koska Toyota -eurooppalaisen päällikkö Matt Harrison on yksityiskohtaisesti Ison -Britannian tiedotusvälineille viime viikolla, hänen jälleenmyyjillään on tällä hetkellä ostopankki, joka ulottuu yli neljä kuukautta. Harrison odottaa myyvänsä 1,3 miljoonaa autoa Euroopassa vuonna 2022, mikä on lähes neljänneksen miljoonan auton ennätyksellinen kasvu vain vuodessa.

Toyota käynnistää Eurooppa-erityiset hybridi- ja sähköautoteokset

Miksi tämä on tapahtunut? Meidän ei pitäisi alentaa pomo Akio Toyoda -tapahtumaa useita vuosia sitten esittämiä etiikkaa, että Toyota ei saa koskaan tehdä tylsää autoa uudelleen. Kesti aikaa, ennen kuin se vuotaa yrityskulttuuria, mutta nyt Toyotalla on Gr Yaris Hot Hatch ja GR 86 -kupee kirjoissaan – ja luottamusta sanoa, että toista autoja käytetään vain kaksi vuotta.
Alueen toisessa päässä yrityksen johtajien ja insinöörien keskuudessa on kuitenkin todellinen tunne, että vaikka Toyota tekee paljon mielenkiintoisempia autoja kuin koskaan ennen, markkinat ovat myös siirtyneet niihin. Tuo varhainen sijoitus hybridi-voimansiirtoihin ja sen kanssa saatu valtava kokemus osoittautuvat nyt välttämättömäksi, kun yritys käynnistää autoja, kuten Small Yaris Cross, ja tällä viikolla Corolla Cross, täysikokoinen perhe
Maastoautovirran sähköisellä voimansiirtolaitteella.
Seuraavaksi tulee tietysti puhdasta sähköautoja, ja on mielenkiintoista kuulla Toyota vapaasti myöntävän, että BZ4X: llä ei ehkä ole luokassa suurin WLTP-alue-mutta yritys on ollut kaksinkertaisesti varovainen siitä, että se saavutetaan, koska se on Paljon hyödyllisempää asiakkaille kuin muutama paljon kuvitteellisempia mailia virallisista numeroista. Panokset ovat korkeat, mutta viime vuosien todisteiden perusteella puhdas sähköinen Toyota on vahva haastaja.
Katso nykyinen Toyotan ensimmäisessä räätälöityllä all -sähköautolla – BZ4X …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *