Uusi BYD Han EV, joka on asetettu eurooppalaiselle lanseeraukselle

Kiinan suurin autonvalmistaja BYD, on vahvistanut, että se siirtyy Euroopan markkinoille viimeisimmän allektrisen ajoneuvonsa, Han EV: n, käynnistämällä. Ylellinen neliovinen salonki on suunniteltu kilpailemaan Tesla-malli 3 ja tuleva BMW I4.
Han EV debytoi Kiinassa kesäkuun lopulla, ennen kuin se tiensä länteen Eurooppaan. Yhtiö on suunnattu aloitushintaan, joka on välillä 45 000-55 000 euroa mantereelle, mutta Iso-Britanniassa myytävien malleista ei ole virallista sanaa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Parhaat sähköautot myynnissä nyt
Tarkat yksityiskohdat Han EV: n voimansiirrosta ovat vähäisiä – vaikka BYD sanoo, että sen on 0–62 km / h: n aika 3,9 sekuntia ja enimmäisalue 376 mailia. Sitä saa yrityksen äskettäin kehitetty ”terän akku”, joka BYD: n mukaan voidaan lävistää polttamatta, säteilemättä savua tai nousua lämpötilassa.
Han EV: ssä on myös BYD: n ”Dipilot” edistynyt kuljettajan avustusjärjestelmä, jossa on itseoppimista ja itsekankennotekniikkaa ja joka voi hyödyntää 5G-yhteyksiä. Tarkempia yksityiskohtia ovat vähäisiä, mutta odotamme, että sillä on jonkinlainen puoliautonominen ajotila ja kuljettajan seurantajärjestelmä.
BYD on pyrkinyt tietoisesti saadakseen Han EV: n vetoamaan eurooppalaisiin ostajiin lainaten joukon tyyliominaisuuksia eurooppalaisilta kilpailijoilta. Esimerkiksi sen matkustamon asettelu ja istuinsuunnittelu sekoittuvat Jaguar XE: n näkökohdat Mercedes E-luokan kanssa, kun taas auton takaluukun ja takavalaisimien mukaiset Peugeot 508 -mallit.
Sisällä BYD Han EV: ssä on tuttu luksusautopaketti, kuten nahkaverhoilu, urheiluohjauspyörä, digitaalinen instrumentti -binnacle ja valtava viihde -näyttö, joka näyttää hallitsevan ajoneuvon ilmanvaihtoa ja lämmitysjärjestelmää tavanomaisten navigointi- ja mediatoimintojen rinnalla ja mediatoiminnot rinnalla .
BYD tunnetaan paremmin kaupallisista ja kunnallisista ajoneuvoistaan; Tämän vuoden helmikuussa yritys toimitti Länsi-Lontoon 29 kokonaiseläheisen kaksikerroksisen linja-auton laivaston. Se toi Lontoon BYD -busseiden määrän 269: een.
Luuletko, että BYD Han EV on myynnin menestys Euroopassa? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *