Ruotsin startup Uniti ilmoittaa esittelevän päivämäärän joukkorahoitettuun EV: n

Ruotsin sähköajoneuvoliiketoimintaan Uniti paljastaa ensimmäisen metallin ensimmäisen sähköautonsa ja kuorma -auton upouudessa tuotantolaitoksessaan Landskronassa 7. joulukuuta. Suunnitelmana on sitten sijoittaa uudet autot ja kuorma -auto myynnissä vuoden 2019 alussa.
Australialaisessa syntyneen yrittäjän Lewis Hornen perustama vuonna 2016 joukkorahoitettu aloitus paljasti aikomuksensa luoda kevyen EV: n maakunnan markkinoille. Autot ja kuorma-auto on valmistettu hiilikuitua sekä biokomposiittimateriaaleja, ja ne sisältävät ominaisuuksia, kuten täysin elektroninen ohjausjärjestelmä sekä täyden näytön lisätyn totuuden päänäytön.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Parhaat sähköautot ja kuorma -autot myynnissä 2017
Unit-autoilla ja kuorma-autolla on 186 mailin lajike sekä tarjotaan kaksipaikkaisessa tai neljän paikan kokoonpanossa. Sen kuivapaino on vain 450 kg, ja se sisältää 20 000 euron (17 800 puntaa) tavoitekustannukset.
Yhteisrahoituksen ponnistelujen todettiin olevan ennätyksellinen, kun yli 1000 sijoittajaa lupasi varoja yhteensä noin 18,5 miljoonaa puntaa. Kumppanuus perustettiin elektroniikka jättiläisten Siemensin kanssa, samoin kuin UNI: lla on tällä hetkellä 915 varausta asiakkaalta autolleen.
Unit -autojen ja kuorma -autojen suuri paljastaminen tapahtuu yhdessä yrityksen uuden tuotantolaitoksen esittämisen kanssa Ruotsin Etelä -Landskronan kaupungissa. Suurin osa vuodesta 2018 kulutetaan tuotannon suunnitteluun ja arvioimaan prototyyppiprosessia ennen ensimmäistä valon EV: n erää asiakkaille vuoden 2019 alkupuolella.
Landskrona valittiin sopivana paikkana laitokselle sen jälkeen, kun Uniti kuuli markkinajohtajien ja sidosryhmien kanssa. Kööpenhaminan Tanskan rahoituksen lisäksi on lähellä Ruotsin kaupunkeja, kuten Malmo ja Lund.
Perustaja sekä toimitusjohtaja Lewis Horne toimitusjohtaja sanoivat: ”Landskrona on sopiva keskus tuotteidemme tuottamiseen ja kokoamiseen. On poistettava, että kaupungilla on vahvat tavoitteet päätyä alueen uusi innovaatiokeskus, samoin kuin heillä on ehdottomasti resursseja tämän saavuttamiseksi. ”
Mitä uskot Unitin mahdollisuuksista lyödä valtava aika uudella autollaan? Ymmärräkaamme kommenteissa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *