Uusi 2022 BMW M8 -kilpailu tekee debyyttinsä

, joka on päivittänyt rutiininomaisen 8-sarjan coupe, vaihtovelkakirjalainan ja Gran Coupe -kokoonpanonsa, BMW on kääntänyt kiinnostuksensa M8 , paljon enemmän innovaatiota sekä kilpaharmoivia istuimia, jotka osoittavat asemansa tuotemerkin huippuluokan suorituskykyalueena.
Uutta M8-kilpailua tarjotaan kolmessa vartalohoidossa (coupe, vaihtovelkakirjalaina ja neliovinen Gran Coupe) sekä säilyttää 616 hevosvoiman, 750 nm 4,4 litran twin-turbo V8 -moottorinsa. Tämä lähettää virtaa kaikille neljälle pyörälle, joissa on M-viritetty kahdeksan nopeuden automaattinen vaihdelaatikko sekä brändin M xDrive -pyörävetojärjestelmä.

BMW M3 -kilpailu vs. Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Esittelyn ohjauksella M8-kilpailun coupe ja Gran Coupe voivat sprintin 0–62 mph: stä 3,2 sekunnissa, vaihtovelkakirjalainan ollessa sekunnin kymmenesosa.
Mainos – viesti jatkuu alla

Basic 8 -sarjan mukaan tämän M8-mallin tyylipäivitykset ovat vaatimattomia, ja uudella alaosassa olevalla esiliinalla sekä kahdeksalla uudella vartalovärillä (mukaan lukien neljä “jäädytettyä” mattamaalausta), joita tarjotaan yhdessä uusien 20 tuuman kevytmetallivanteiden kanssa. BMW toteaa samoin, että M Lights Shadow -sarja tarjotaan ensimmäistä kertaa auton ajovaloihin, mikä antaa ostajille lisäalueen auton mukauttamiseksi.
Sisällä M3: n ja M4 -malleissa samanlaiset uudet M -hiilisäiliöistuimet, jotka huolehtivat autoilijoista ja matkustajasta paikallaan, kun taas M8 -mallit ovat nyt leikatussa merinahankassa sekä Alcantara -verhoilussa, mikä lisää a Urheilullisempi tunnelma, jota lisää uusi musta ja Sakhir Orange sisustusvaihtoehto. Paljon enemmän Alcantara -ominaisuuksia kojelaudassa ja ovissa.
15

M8-kilpailun tekniikka on ottanut myös askeleen ylöspäin, ja täsmälleen sama päivitetty viihdejärjestelmä kuin rutiininomaisessa 8-sarjassa, mitataan nyt 12,3 tuumaa edeltäjänsä 10,25 tuuman kokoonpanoon verrattuna.
BMW: n digitaalinen viiva on jäljellä, kun taas brittiläiset ajoneuvot toimivat tuotemerkin ajo-assistentin sekä parkkipaikan pysäköintiassistentin plus pakkausten, metallisen maalin, kahden vyöhykkeen ilmastonhallinnan BMW: n ilmastonhallinnan tuulilasin toiminnolla, täydellä avaimeton toiminta, head-up-näyttö, eleiden hallinta Uusi infotainment-kokoonpano, samoin kuin BMW: n linkitetyt pro-ominaisuudet.
M8-kilpailun vaihtoehtoihin kuuluvat M Pro Pack, joka lisää hiilikeraamisia jarruja, joissa on kultaiset paksut, Comfort Plus -pakkaus (joka sisältää tuuletetut istuimet), sekä BMW: n hiilipakkaus, mukaan lukien hiilikuitumoottorin ja a Paljon enemmän hiilikuitujen muotoilutarvikkeita.

Brändin valotuspaketti sisältää M Lights Shadow Line -vaihtoehdon, laservalot sekä BMW: n Innovation Plus -pakkauksen, joka tuo mukanaan Drive Assistant Expert Suite -sarjan sekä Bowersin ja Wilkins Stereon.
Uusi M8-kilpailu on nyt myynnissä, hinta on 123 300 puntaa neliovisesta M8-kilpailusta Gran Coupe, nouseen 125 800 puntaan kupeesta. M8 -kilpailun vaihtovelkakirjalainan hinta on 132 800 puntaa, ja toimitukset alkavat maaliskuussa.
Lue BMW: n uudesta Yoke-tyylisestä ohjauspyörästä täältä …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *