Uncategorized

Uusi Land Rover Discovery Vision Concept: Yksityiskohdat ja kuvat

kaksikymmentäviisi vuotta ikonisen Land Rover Discovery -tuotteen esittelyn jälkeen Land Roverin Discovery Vision Idea esikatselee ei -yhdellä, mutta kolme uutta löytömallia, jotka ilmestyvät seuraavien vuosien ajan.
Tämän viikon New Yorkin moottorinäyttelyssä paljastettua ideassa on muutama edistyneimmistä innovaatioista, joita olemme koskaan nähneet autossa, eleestä onnistuu viisasta lasille, joka näyttää tietoa kaikille seitsemälle matkustajalle. Se on kääritty silmiinpistävään uuteen vartaloon, joka esittelee tyyliominaisuuksia, jotka näkyvät kaikissa kolmessa tulevassa löytömallissa.
LR Discovery Vision -konsepti: Esikatselut kolmen mallin löytöalue
Ensin näemme korvaavan Land Rover Freelanderille, jonka huhutaan olevan merkitty Discovery Sport, jota tarjotaan viidellä tai seitsemällä paikkaa. Sitten tulee uusi täysikokoinen löytö (jonka sisäpiiriläisten osavaltio on tyylikkäästi samanlainen ja suhteessa visiokonseptiin). Viimeinkin kolmannen löytömuodon odotetaan olevan yhden näistä autoista, jotka ovat todennäköisimmin pienempiä kuin nykyinen freelander ja Variety Rover Evoque.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Auto Reveal putosi Land Roverin pääkonttorissa saadakseen sisätilan uuden Discovery -kotitalouden Land Rover Style -johtajalta sekä pääasiallisen innovatiivisen poliisin Gerry McGovernin.
“Tämä autot ja kuorma -auto kapseloi visiomme löytöperheeseen”, McGovern totesi. ”Sen sijaan, että luodaan yksi auto ja kuorma -auto, joka sopii kaikille, halusimme tehdä kotitaloutta, joka voi laajentaa ulottuvuuttamme, kuten Evoque teki Variety Roverin kanssa. Saavutamme isommat markkinat ottamalla löytön olemuksen ja tarjoamalla sitä eri asteikoissa. ”
McGovern kertoi meille, että maastoautomarkkinat ovat ”20 paritonta miljoonaa autoa ja kuorma-autoa vuodessa” vuoteen 2020 mennessä, ja suurin sektori on vapaa-ajan maastoautot. Se sopii hyvin Land Roverin kolmen pylvään strategiaan, jossa Variety Rover edustaa ylellisyyttä, löytövapaa ja puolustajan kaksoiskäyttöistä.
• Tarkisti kaikki New Yorkin autonäyttelyn 2014 kattavuus
McGovern selittää visioidean “löytökokoisena”, mutta se näyttää kuitenkin kompaktilta. Aerodynamiikkaa koskevassa nyökkäyksessä parannetulle MPG: lle: ”Nykyisen auton erittäin välitön – tyyppi on liikunnan mukainen. Olemme siirtäneet sen päätymään korkeammaksi, vähemmän utilitaristisemmaksi. ”
Hän jatkoi: ”Haluamme tarjota koko lajikkeen suuremman vetoomuksen, samoin kuin tämä tyylikieli menee paljon pidemmälle eroista kuin esimerkiksi Variety Roverin ja Variety Rover Sportin välillä. Kolmen pylvään välillä on ero ero, mutta löytö on parempi Variety Roverille (palkkiona ja viimeistelyssä) kuin löytö on puolustajalle. “

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *