Uncategorized

Uusi Ford Kuga FaceLift VAPAA TESTI

Vakallisemme ovat saaneet kiinni Ford Kuga -maastoauton testaamisesta, kun se valmistautuu julkiseen paljastamiseen myöhemmin vuonna 2022. Sininen soikea on ollut viime aikoina uudessa Design Blitzissä, myös Fiestan kanssa, myös Fiestan kanssa Kun keskitytään keski-elämän päivitykseen-samoin kuin nyt brändin näkyvän keskikokoisen maastoauton käännös veitsen alle.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Nykyinen kolmannen sukupolven Kuga on ollut myynnissä vasta vuoden 2020 alusta lähtien, mutta jopa tuossa lyhyessä ajassa kilpailijat, kuten Volkswagen Tiguan ja Seat Ateca, ovat hyötyneet kasvojen nojalla, ottaen jonkin verran säteilyä Kugan näyttelytilan vetoomuksesta. Kuitenkin, kuten uudet vakoojakuvat osoittavat, kova Ford on valmis palauttamaan sijaintinsa kotitalouden maastoauto -alan yläosassa.

Ford Kuga vs Toyota Rav4 vs Skoda Karoq

Edessä on joitain tyylihoitoja, jotka on otettu uudesta tarkennuksesta, ohuemmilla ajovaloilla sekä uudella säleiköllä, jossa on Ford -tunnus, joka on siirretty nenästä. Takaosassa uusi takavalojen muotoilu, mutta kaksoispakot ja takaspoileri pysyvät suurelta osin muuttumattomina.
Voimansiirtojen kannalta on todennäköistä, että uudet autot ja kuorma-auto säilyttävät nykyisen mallin kokoonpanon, mikä tarkoittaa 148 hevosvoiman 1,5 litran bensiinin valintaa, jolla on kuuden nopeuden manuaalinen, 222 hevosvoiman plug-in-hybridi tai 187 hevosvoiman liekki-hybridi – Jälkimmäinen saa CVT -automaattivaihteistot. Ford puristi Diesel -moottorin Kuga -lajikkeesta viime vuoden lopulla.
5

Viime vuoden Facelfed Focus sai päivityksiä viihdeilyyn, samoin kuin näemme todennäköisesti saman st-upin ilmestyvän uudessa Kugassa. Tämä tarkoittaa Fordin Sync 4 Infotainment -järjestelmän uusinta versiota, jossa on 13,2 tuuman keskus.
Hinnoittelusta ei vielä ole sanaa, mutta nykyinen muotoilu alkaa vajaat 28 000 puntaa, joten odotetaan samanlaista kasvojenkorotusta Kugasta.
Tutustu luetteloomme parhaista keskikokoisista maastoautoista, jotka ostaa nyt

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *