Land Rover Discovery saa 2015 Freshen

Land Rover jatkaa Land Rover Discoveryn 25. syntymäpäivää tarjoamalla pitkäaikaisen maastoautonsa vähäisen raikasta vuodelle 2015, ja kustannukset alkavat nyt 41 595 puntaa.
Muutokset sisältävät tarkistetun suunnittelukokoonpanon, ylimääräisen peruspakkauksen, erikoisilmoilta XXV: ltä otetut uudet tyylivalinnat sekä ylimääräiset autotekniikat.
Mainos – viesti jatkuu alla

Lajikkeen aloittaminen on uusi SE-trimmi, joka tuo 1 590 puntaa kustannusten lisäämisen lähtevän lähtötason GS-spesifikaatioon, vaikka se sisältää paljon enemmän peruslaitteita.
Tähän sisältyy autoilija, kuten vakionopeussäädin, etuvalot, automaattiset ajovalaisimet sekä pyyhkimet, autojen himmentävä takapeili, sisäjalkaan lisäksi hyvin hyvin kuin ovien lamput.
Samaan aikaan SE Tech (£ 47 495) on 630 puntaa kuin keskitason XS-suunnittelu, jonka se korvaa, lisäämällä ksenonin ajovalot ja LED-allekirjoitus vakiona, samalla kun se on etäisyys HSE (54 495 puntaa) sekä HSE-huippuluokan (puntaa puntaa (puntaa puntaa £ 54 495) 59,965) Toimii nyt heti suurempia 20 tuuman seoksia.
Asiakkailla on myös uusia ulkomuotoisia maalausohjelmia, joista valitaan Luxorin, Ipanema Sand, sekä NARA -pronssinvalmistusmenetelmä Aruballe, Kaikora Stonelle ja Montalcino Redille.
Discovery XXV: ltä lainatut valinnaiset tyylipäivitykset on otettu käyttöön myös alueella, sekä Grand Black Lakquer Woodin että nyt saatavilla olevan nahkapakattu ohjauspyörä.
Land Rover käyttää myös ylimääräistä autoyhteyksiä uusien Incontrol-sovellustensa tyypissä. Älypuhelimeen ladattaessa yksilöt voivat valita tiettyjä ajoneuvojen yhteensopivia sovelluksia, joita käytetään autossa, työskentelemällä yhdessä Discoveryn sisäänrakennetun viihdejärjestelmän kanssa.
SAT-Navin, Media Streaming, Web-radio- ja paikkapalvelujen, yhteystietojen lisäksi tekniikka tarjoaa ilmeisesti autoilijoille ”turvallisen ja tehokkaan pääsyn” puhelinmateriaalille, kuten yhteystiedot ja musiikki.
Vuoden 2015 Land Rover Discovery tarjotaan nyt tilattavaksi, ja Yhdistyneen kuningaskunnan toimitukset järjestetään syyskuussa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *