Uncategorized

“On aika korvata linja -autot sopivimmilla ajoneuvoilla”

Yllätys, yllätys, bussit menettävät vetoomuksensa. Jopa 30 prosentilla palveluista on riski mennä alle. Joten mitä helvettiä Iso -Britannia tekee arkaaisen pedon kanssa, joka on perinteinen brittiläinen bussi?
Ensinnäkin tunnustetaan, että vuosikymmenien aikana suurin osa linja -autoista on muuttunut vähän, pysynyt meluisana, saastaisina, kalliina ja kauhistuttavan suurina. Rehellisesti, vaadimmeko todella ikääntymistä, pelottelevia kaksikerroksia pienissä ja keskikokoisissa kaupungeissa ja kylissä? On aika korvata ne pienemmillä, tarkoituksenmukaisemmilla ja polttoainetaloudellisilla ajoneuvoilla-mukaan lukien ‘yhteisöautot’.

Uusi Torsus Praetorian instituutiobussi on 330 000 puntaa maasto-asiantuntija

Jos olet jo selvittänyt, että tuulensuuntaisella rautatiealustalla seisominen on kurjuutta, kokeile vieläkin kiduttavaa prosessia, joka on langennut linja -autopysäkillä kylmällä, tummalla, märällä aamulla tai yöllä. Se on kaivoja. Henki tuhoaa. Siellä on oltava paljon parempi tapa. samoin kuin on.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Auton laadun, mukavuuden ja ympäri vuorokauden ympäri vuorokauden ympäri vuorokauden, verrattuna jokapäiväiseen jauhoon ihmisen lastialueella linja -autolla (olettaen, että yksi lopulta ilmestyy) ei ole koskaan ollut suurempi. Ajoneuvomarkkinat eivät ole täydellisiä, mutta se on huomattavasti lisännyt peliäan korkean laadun ja tuotteen toivomuksen suhteen. Oikeudenmukaisuuden vuoksi taksi, koulutus, lentoyhtiö ja pyöräilyalat ovat myös siirtyneet ajan myötä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *