Uncategorized

KIA vapauttaa 16 sähköistettyä autoa ja kuorma-autoa vuoteen 2025 mennessä

KIA esittelee 16 uutta sähköistettyä ajoneuvoa vuoteen 2025 mennessä, mukaan lukien yrityksen ensimmäinen polttoainekoluisen sähköajoneuvo vuonna 2020, Etelä-Korean valmistaja vahvisti kulutuselektroniikan näyttelyssä. Las Vegas.
”Vuoteen 2025 mennessä tarjoamme yhteensä 16 edistynyttä voimansiirto-ajoneuvoa, joissa on viisi uutta hybridiä sekä plug-in-hybridiä, viisi uutta akku EV: tä sekä aivan uusien massamarkkinoiden FCEV. Vuonna 2020 esityksen takia tämä FCEV johtaa Kian pyrkimyksiä tunnistaa nollapäästö tulevaisuuden liikkuvuudesta ”, tohtori Woong-Chul Yang, varapuheenjohtaja Chariman ja Kian T & K-keskuksen päällikkö sanoi.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Hienoimmat sähköautot ja kuorma -autot myynnissä
Lausunto noudattaa Kian Niro EV -konseptin paljastamista. Konseptin, samoin CES: ssä, sanotaan edustavan “brändin jatkuvaa matkaa sähköistämiseen”, samoin kuin uusia innovaatioita, kuten aktiivinen jalankulkijoiden varoitusjärjestelmä, joka pystyy havaitsemaan sekä jalankulkijat että pyöräilijät sekä varoittamaan niitä kaiuttimien kautta .
Niro EV -idea hyötyy samoin uusista EV-aukiotuotantomenetelmistä, jotka on varattu tuleville malleille. Ideaa saa 64 kWh litium-polymeeri-akkupakkaus, joka on parillinen 150 kW: n sähkömoottoriin. Ajo -erilaisia ​​383 kilometriä tai 238 mailia on ehdotettu, kun yrityslähteet ilmoittavat, että isompi akkujärjestelmä saattaa kestää jopa noin 500 kilometriä (310 mailia).
Vaikka yksityiskohdat Kian polttoainesolun ajoneuvosta ovat tällä hetkellä harvoja, se on sisarbrändi Hyundai on julkaissut valokuvia ja yksityiskohtia vetyideaa-autosta.
Hyundai Nexo, joka debytoi myös CES: ssä, on vetypolttokennojärjestelmä, joka on 20 prosenttia kevyempi ja yhdeksän prosenttia tehokkaampi kuin yrityksen IX35 -polttokennon ajoneuvo. Se on samoin 20 prosenttia tehokkaampaa ja 161 hevosvoiman lähtö.
Oletko innostunut Kian sähköisestä tulevaisuudesta? Ymmärräkaamme alla …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *