Uncategorized

Uudet Hyundai Santa Fe -maastoautojen hinnat ja tiedot vahvistetut

Hyundai on vahvistanut viralliset hinnat ja tiedot aivan uudelle Santa Fe -maastoautolle. Skoda Kodiaq ja Nissan X-Trail-kilpailija alkavat 33 425 puntaa, kun myynti alkaa syyskuussa
Tarjolla on kolme trimmitasoa: SE, Premium ja Premium SE. Saatavana vain seitsemällä istuimella, jokainen Santa Fe tulee tavanomaiseksi 17 tuuman kevytmetallivanteilla, etu- ja taka-ajoneuvojen pysäköintiantureilla, takakameralla, ilmastonhallinta, lämmitetyt etuistuimet ja kosketusnäyttö, jossa on Standard Apple CarPlay ja Android Auto.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Hyundai Santa Fe 2018 Review
Premium-malli maksaa 36 995 puntaa, ja se lisää 18 tuuman pyörät, LED-ajovalot, avaimeton sisäänpääsy, nahkaistuimet (jotka säätävät sähköisesti edessä), sähköinen takaluukku ja sopeutunut kahdeksan tuuman kosketusnäyttö satelliittinavigoinnilla ja KRELL-äänijärjestelmällä .
14

Premium SE istuu alueen yläosassa, ja sen pyörät kasvavat tuumaa suurempana kuin palkkio. Mukana on myös panoraaman kattoluukku, tuuletetut etuistuimet ja kuljettajan head-up-näyttö. Sitä tarjotaan vain automaattisella vaihdelaatikolla ja alkaa 41 795 puntaa.
Kuten aikaisemmin, ainoa Yhdistyneessä kuningaskunnassa tarjottava moottori on 2,2 litran diesel. Se on vanhasta yksiköstä päivitetty versio, joka saa ylimääräisiä suodattimia päästöjen vähentämiseksi säilyttäen samalla saman 197 hevosvoiman ja 440 nm vääntömomentin. Vaihteistovaihtoehdot antavat valinnan kuuden nopeuden käsikirjan ja uuden kahdeksan nopeuden automaattisen välillä. Hyundai väittää, että Santa Fe saavuttaa 47,1mpg yhdistetyllä jaksolla riippumatta vaihdelaatikkovalinnasta tai ohjaamasta pyöräistä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *