Opel “voi palata Kiinaan” PSA: n alaisuudessa, sanoo Boss

Opel myy autoja Kiinassa jälleen uuden omistajansa PSA: n johdolla – mutta Vauxhallin kumppanin pomo Euroopassa myöntää, että tällainen muutos voi vain Tapahtuu sen jälkeen, kun kaksi vasta myyty tuotemerkki palauttaa itsensä kannattavuuteen.
Opel veti Kiinan markkinoilta vuonna 2014 lähes 20 vuoden kuluttua alirahoitettuna bittisopelina General Motorsin ponnisteluissa alueella. Yrityksen pomo Karl-Thomas Neumann sanoo, että Opelin ja Vauxhallin myynti PSA Peugeot-Citroenille, joka vahvistettiin Geneven näyttelyn aattona, avaa mahdollisuuden asianmukaisesti rahoitettuun palautumiseen tuottaville markkinoille.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Geneven autonäyttely 2017: Viimeisimmät uutiset
Kysyttäessä, voisiko Opel lopulta palata Kiinaan, Neumann vastasi: ”Kyllä. Vaikka vanhassa maailmassa [GM: n mukaan], Opel ei aio palata sinne takaisin. Ensimmäinen asia, jonka tein [kun liittyin GM European], oli sulkea pieni myyntipiste Kiinassa ja 12 jälleenmyyjiä, joita meillä oli siellä. Koska jos haluat Opelin kaltaisen tuotemerkin Kiinassa, se tarvitsee huomattavia investointeja. Ja jos sinulla on jo useita menestyviä tuotemerkkejä, et tee sitä; Voit mieluummin käyttää rahaa nykyisiin tuotemerkeihisi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *