Uncategorized

Autoilijat maksavat 71,5 miljoonaa puntaa vuodessa autovakuutusten peruutusmaksuissa

Yhdistyneen kuningaskunnan autoilijat maksavat yhteensä 71,5 miljoonaa puntaa vuodessa autovakuutusten peruutusmaksuissa, uusia tietoja on paljastunut.
Yhdistyneen kuningaskunnan kuljettajat peruuttavat vuosittain noin 1,3 miljoonaa autovakuutusta, ja tietojen tarjoajan LexisNexis-riskiratkaisut, kun taas lyhytaikaiset vakuutuksenantajan CUVVA: n mukaan vakuutuksenantajat veloittavat keskimääräisen peruutusmaksun 55 puntaa.

Autovakuutusyritysten on luopumaan maksuista ja sallittava viivästyneet maksut, sanoo vahtikoira

Tämä maksu voi nousta jopa 155 puntaan, jos kuljettaja on telematiikkakäytännössä ja sen on poistettu mustasta laatikosta. Maksut peritään yleensä, kun käytäntö peruutetaan 14 päivän jäähdytysikkunan ulkopuolella, mutta peruutukset tällä kaudella voidaan myös rangaista. Useat vakuutuksenantajat tarjoavat 25 punnan peruutusmaksun ajanjakson sisällä, ennen kuin nostavat sen 50 puntaan ikkunan ulkopuolelle.
Vakuuttaja
Maksu 14 päivän jäähdytysjakson aikana
Maksu 14 päivän jäähdytysjakson ulkopuolella

CUVVA
£ 0
£ 0

NFU -keskinäinen
£ 0
£ 0

Hastings
£ 0
£ 45

Suora linja
£ 0
£ 48.16

Axa
£ 0
52,50 puntaa

Aviva
£ 25
£ 50

Enemmän kuin
£ 25
£ 50

Saaga
£ 25
£ 50

Amiraali
£ 25
£ 55

Rata
£ 25
£ 55

Norsu
£ 25
£ 55

Esikäs
£ 26
£ 60

Sheilan pyörät
£ 26
£ 60

AA
28 £
£ 58

Lv =
£ 0
£ 40

CUVVA väittää, että monet kuljettajat eivät ole tietoisia autovakuutuksen peruuttamiskustannuksista tai mukauttamisesta puolivälissä, syyttäen suuria vakuutuksenantajia vakuutuksen sanamuodon palkkioiden piilottamisesta ja kuljettajien kiinniottamisesta.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Kuljettajia kehotetaan pyytämään vakuutuksenantajilta luetteloa kaikista vakuutukseen liittyvistä lisäkustannuksista ja maksuista ennen sen ottamista. On myös syytä pitää mielessä, että joustavampi kuukausipolitiikka voi helpottaa termien mukauttamista, mutta vuosittaiset politiikat voivat olla kaiken kaikkiaan halvempia.
CUVVA: n toimitusjohtaja Freddy MacNamara sanoi: ”Vakuutus tarvitsee radikaalin kunnostuksen. Vakuuttajien on oltava avoimia veloittamistaan ​​maksuista ja tuotteiden on täytettävä asiakkaiden tarpeet.
”Miljoonat Yhdistyneen kuningaskunnan kuljettajat ovat kallion ja kovan paikan välillä. Ne on lukittu vuotuisiin autovakuutussopimuksiin, koska vaihtoehtoja ei ole toteuttamiskelpoisia ja niitä rangaistaan, jos heidän olosuhteet muuttuvat ja ne lopettavat vakuutuksen varhain. ”
Ota selvää, miksi BMW, Tesla ja Mercedes -omistajat ovat vaarassa korkeampien vakuutusmaksujen kanssa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *