Land Rover lisää uusia moottoreita Discovery Sportiin sekä Evoque

Land Roveriin paljastaneet, että erä uutta bensiiniä ja dieselmoottoreita lisätään Discovery Sport -yritykseen sekä Variety Rover Evoque myöhemmin myöhemmin tänä vuonna. Samanaikaisesti sekä autot että kuorma -autot saavat samoin uuden muotoilun sekä leikkausvaihtoehdot.
Kaksi maastoautoa ovat Jaguar Land Roverin uuden Ingenium -neljän sylinterin turbo -bensiinimoottorien nykyisiä edunsaajia. Base SI4 240 -järjestelmä luo 237 hevosvoiman sekä 340 nm vääntömomentin korvaaen samoin evoquessa löydetyn GTDI -järjestelmän.
Mainos – viesti jatkuu alla

Land Rover toteaa, että uusi voimansiirto on 15 prosenttia paljon tehokkaampi kuin korvaava moottori. Evoquessa se tarjoaa ilmoitetun 38,7mpg: n, jonka CO2 -päästöt ovat 165 g/km, kun taas melun, tärinän ja ankaruuden (NVH) tasojen on parannettava.
10

Täsmälleen saman moottorin lippulaivaversio, SI4 290, luo 286 hevosvoimaa ja 400 nm vääntömomentti, mikä mahdollistaa 0–60 mph kuuden sekunnin kuolleena ja huippunopeuden 144 mph evoquessa. Molemmat yksiköt odotetaan tarjoavan yksinomaan automaattisella vaihdelaatikolla.
Siellä on myös uusi kaksoisruskea turbo 237BHP SD4-diesel, joka tuottaa jopa 500 nm vääntömomentti. Muualla Evoque saa tarkistetun vartalon maalivärivalikoiman, samoin kuin uudet urheiluistuimet rei’itetyllä nahkalla. Lopuksi, evoque -vaihtovelkakirjalainaa voidaan nyt ostaa edullisemmassa SE -dynaamisessa verhoilussa, joka istuu HSE -dynaamisen alla.
Land Rover Discovery Sport – uudet moottorit
Suuremmassa löytöurheilussa uusi 237 hevosvoiman bensiini 2,0-litraa tuottaa 35,3mpg ja emittoi 182 g/km hiilidioksidia, kun taas 287 hevosvoiman variantti näkee CO2-päästöjen nousun 186 g/km. Land Rover lainaa vain 0–60 mph: n aikaa paljon tehokkaammalle yksikölle, joka tekee sprintin 6,5 sekunnissa.
237 hevosvoiman SD4 -diesel pystyy täsmälleen samaan sprintiin 7,1 sekunnissa, mutta käsittelee 44,1mpg integroituna sekä säteilee 169 g/km hiilidioksidia. Se on samoin automaattinen ja vain neliveto.
10

Asiakkaat, jotka valitsevat korkeamman tehon bensiinin, hyötyvät dynaamisesta muotoilupakkauksesta, jossa on suurempia ilmanottoaukkoja, kiiltäviä mustia inserttejä ja 20 tuuman kevytmetallivanteet. Uusia värivaihtoehtoja tarjotaan myös koko alueella.
Discovery Sportin sisällä on uusia istuimia, jotka on suunniteltu uudelleen matkustajan mukavuuden parantamiseksi. Kaikkia moottoripaikkoja on myös päivitetty sisältämään nelisuuntainen lannerangan tuki. Päivitetyille malleille ei kuitenkaan ole paljastettu kustannuksia.

Mitä uskot uusista moottoreista Variety Rover Evoque- ja Land Rover Discovery Sport -sarjassa? Ymmärräkaamme alla …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *